Aanraders by Miranda

Aanraders by Miranda

DSC_0054

 

Hoi allemaal!

Ik wil even een aantal producten met jullie delen die ik in de uitverkoop gekocht heb of die van zichzelf al erg goedkoop zijn, en die ik jullie kan aanraden!

Ik begin maar even met het product dat tegen deze tijd waarschijnlijk weer erg moeilijk te verkrijgen is, namelijk de Victoria’s secret body mist. Een poosje gelezen is de Etos begonnen met het verkopen met een beperkte oplage van dit product en de paarse heb ik toen van een vriendin gekregen. echter waren ze toen nog 10,00 euro en nu stonden ze er vorige week voor 5,00 en bemachtigde ik de rode fles die een aantal weken terug als eerste uit was verkocht.

20140403-094147

Ik heb nu dus Love Spell, die al bijna leeg is, en Pure Seduction.

DSC_0058 DSC_0057

 

Het is terecht dat deze geur zo snel uitverkocht was de eerste keer want hij is echt heerlijk! Zoet, sensueel, bloemig en vrouwelijk! Ik had sowieso mijn oog al lang op Victoria’s Secret verzorgingsproducten maar ze zijn in Nederland best moeilijk te verkrijgen . Ik heb een aantal producten van deze lijn gevonden hier in de website van Pretty Please.

Op naar het volgende product. Mijn vriendin gebruikt de Vaseline spray en go bodylotion in de geur cacao. Ik als koopjesjager zag al maanden een pot cacao butter staan bij de wibra voor slechte 1.69 euro en sinds ik hem heb meegenomen ben ik er weg van! Het ruikt lekker, het smeert lekker en verzorgen doet het zeker!

DSC_0066DSC_0067DSC_0071

Zeker de moeite waard om mee te nemen voor die prijs!

Verder naar een gezichtsmasker dat ik afgelopen week met korting bij de Etos gekocht heb waardoor hij nu maar 3,00 euro was. Het Quick restore drie-minuten masker met Aloë Vera van Dr. van der Hoog.

DSC_0061

Ik gebruik dit masker gewoon terwijl ik sta te douchen en wauw! Wat wordt mijn gezicht hier zacht van! Hij werkt dus echt, en daarom wil ik hem zeker aanraden!

DSC_0064

En als laatste een olie zoutscrub met Hammam geur van het Kruidvat huismerk. Ik ben gek op scrubben! En met een olie zoutscrub heb je vaak een scrub die precies goede scrubdelen bevat en door de olie hoef je niet per se ook nog eens een douchegel te gebruiken na het scrubben. Nou moet ik zeggen dat hij niks lijkt op de Hammam geuren die ik ken zoals die van Therme, maar de geur is zeker niet vies! Het had voor een Hammam geur alleen iets kruidiger en iets minder zoet gemogen, maar verder hoor je mij niet klagen! Afgelopen week was hij in de aanbieding voor 2,00 euro en daarvoor wilde ik hem niet laten staan, gezien al mijn andere scrub producten op waren.

DSC_0076

DSC_0082

 

Ik hoop dat ik jullie weer wat waardevolle tips heb kunnen geven!

GEBRUIKEN JULLIE 1 VAN DEZE PRODUCTEN AL?

Liefs,

10308233_10203777800986510_5692839897766344209_n

Eén gedachte over “Aanraders by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.