Alive Cosmetics : cosmetica met een oosters tintje

Alive Cosmetics : cosmetica met een oosters tintje

DSC_0042 DSC_0043

Alive cosmetics richt zich op natuurlijke huidverzorging. Ik mocht dit proefpakket ontvangen met een heerlijke massage olie, een geurkaarsje, een lipstick, een dagcrème en een roll on parfum. Laat ik maar gewoon beginnen!

DSC_0048DSC_0047

De hydraterende face cream Lela  is een product dat de huid goed doet en fijne lijntjes wegwerkt op een natuurlijke manier. Hij is gebaseerd op pure ingrediënten. Persoonlijk vind ik de geur niet echt lekker, maar daarentegen is het waar wat ze zeggen : Hoe minder lekker de geur, hoe beter het werkt. Ik krijg echt een zachte huid van dit product en ook merk ik dat opkomende pukkeltjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.  Het geurkaarsje Violet & Sweetpea is ook weer op dusdanige natuurlijke basis gemaakt dat de warme wax als massage olie kan worden gebruikt. Ik ben nog nooit een theelichtje tegengekomen die ook als massage olie dient, dus dat is lekker uniek!

DSC_0055

Van de lipstick ontving ik kleur nummer 3 en ik hou hem heel omdat ik zoveel lipsticks heb dat ik deze graag cadeau wil geven aan iemand. Het uiterlijk van de lipstick is echt heel erg netjes, en het zit in een leuk driehoekig doosje.

DSC_0049

Helaas kreeg ik deze producten minder helder op de foto maar ik sluit af met de Firming blend of oils for body INDRAJA (beautiful gardenia aroma) en de Fragrance oil / natural perfume ELEGANT. De roll on parfum is echt heel erg lekker! Ik gebruik hem elke dag, hij is makkelijk mee te nemen en door het kleine rollertje kun je zelf bepalen hoeveel product je op je huid doet. Met de olie ben ik al diverse keren gemasseerd en wat kan ik zeggen…dit zijn allemaal geurtjes waar ik helemaal gek op ben! Ja, ik raad Alive cosmetics wel aan voor degenen die iets meer willen spenderen aan hun verzorging. Volg ook hun Facebook pagina om het laatste nieuws niet te missen. Ik weet zeker dat jullie je enorm zullen vermaken in de webshop dus ik zou zeggen: Have fun!

Liefs,
Miranda

DSC_0183

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.