Catrice limited edition holographic ” Eletrix Blue” by Miranda

Catrice limited edition holographic ” Eletrix Blue” by Miranda

ijoij

 

Hoi iedereen!

Als je een mooi lakje tegen komt waar je al lang naar op zoek bent en het is ook nog eens een limited edition, dan kun je hem natuurlijk niet laten staan! Dat had ik met de “Eletrix Blue” nagellak van Catrice. Vraag me niet waarom hij niet “Electric Blue” heet, ik vind de naam een beetje raar maar dat mag de pret niet drukken!

jdiojq

 

Dit is een prachtige holografische nagellak! Blauw vind ik hem niet, de naam staat me echt niet aan! Maar mooi is hij zeker! Een klein minpuntje is ook dat hij pas na drie lagen voldoende dekt. Ik hou ervan als ik maximaal twee lagen hoef te gebruiken. En toch mag ook dat niet uitmaken want hij is gewoon zo mooi!

pizap.com14013030934891

 

Hij kost net iets onder de 4 euro en is nog tijdelijk te verkrijgen bij de drogisterijen met een Catrice stand, waaronder de Kruidvat.

WAT VINDEN JULLIE VAN HOLOGRAFISCHE NAGELLAK?

Liefs,

10308233_10203777800986510_5692839897766344209_n

2 gedachten over “Catrice limited edition holographic ” Eletrix Blue” by Miranda

  1. Tja nagellak dat is echt een kwestie van persoonlijke smaak…zelf zou ik dit niet snel uitkiezen…ik vind dit soort lakjes eigenlijk niet zo prettig aan voelen….De rpijs vind ik wel heel erg redelijk voor dit product…

    groetjes Petra

    1. Hoi Petra,

      Deze lak is gewoon een gladde lak hoor, geen bijzonderheden in de structuur ervan. Maar smaken verschillen inderdaad 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.