Couleur Caramel : natural make up

Couleur Caramel : natural make up

Hallo lieve iedereen!

Een poosje terug kwam ik doormiddel van mijn zoektocht naar natuurlijke cosmetica uit bij Couleur Caramel.

Couleur Caramel biedt natuurlijke en biologische cosmetica. Een toegankelijk alternatief in kwaliteit, authenticiteit en keuze.
Couleur Caramel make-up is al zeer geliefd bij verschillende beroemdheden die gevoelig zijn voor duurzame ontwikkelingen zoals respect voor mens en milieu. Bron : Couleurcaramel.nl

 

Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Couleur Caramel is een  CosmeBio en EcoCert  gecertificeerde lijn is afkomstig uit Frankrijk. Ze verkopen prachtige natuurlijke cosmetica, die door alle vriendelijke ingrediënten veel beter voor de huid is dan de gemiddelde cosmetica!

Een van de nieuwe producten is deze glitterolie!
Deze verzorgende huidolie met abrikozen extracten laat een mooie, gouden shimmer achter op de huid en is verkrijgbaar voor € 22 50.

 

Of wat dachten jullie van deze prachtige oogschaduw , die ook in erg veel andere kleuren te verkrijgen is. Deze lieve mooie blauwe kleur is nu afgeprijsd naar
€ 9 00.

 

En kijk eens naar deze prachtige blush, die tevens ook prima werkt als lip paint of oogschaduw!

Deze mooie , multifunctionele blush is verkrijgbaar voor € 21 00.

Couleur Caramel biedt oneindig veel natuurlijke cosmetica. Onder andere een heleboel collecties minerale foundations en gezichtspoeders.

 

Een schitterende verzameling oogproducten…

En nog heel veel meer!

 

En voor degenen die het misschien een beetje aan de prijs vinden, er is ook een pagina met aanbiedingen , dus laat je niet tegenhouden eens een kijkje te nemen op de website!

Lees hier hoe je ook een make up – visagie workshop kunt volgen!

Ikzelf heb onder andere een oogschaduw van Couleur Caramel gehad en een oogpotlood en ik kan jullie vertellen dat de oogschaduw goed gepigmenteerd is en zo zacht is als satijn. Ook het oogpotlood werkte zonder problemen!

Hadden jullie al gehoord van Couleur Caramel?


 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.