Creëer je eigen geur met Library of Fragrance By Demeter van Scentses.

Creëer je eigen geur met Library of Fragrance By Demeter van Scentses.

DSC_0039

Hoi allemaal,

Nog steeds vind ik het een super leuk concept om allemaal geurtjes door elkaar te kunnen doen en op die manier weer nieuwe geuren te creëren. Met Library of Fragrance kan dat ook! Ik ontving 8 flesjes waarvan er zelfs 1 letterlijk naar Play Doh ruikt! Ze zijn uiteraard ook los te gebruiken als je een favoriet hebt.Wat zegt de website over deze geuren?

De ” Library of Fragrance” by Demeter
Natuurlijke geuren, anti-allergeen, soul food through the nose, the real nose candy…

Jouw unieke combinatie, keuze uit 125 basisgeuren, 10-duizenden combinaties, om jou YOU-nique te laten ruiken. al naargelang voorkeur of mood of the day.
Klassiek, modern, gedurfd,… in or outside the box

Aan jou de creatieve keuze
Wij hebben ook een zeer uitgebreid gamma huisparfums van Libary Of Fragrance by Demeter, van ‘normaal’ tot een beetje ‘weird’ altijd FUN.

Ohotny

Dear heavens, ik wil ze allemaal! Dit zijn de 8 die ik mocht ontvangen.

DSC_0042 DSC_0045

Het is echt heel erg leuk om met de geuren te ‘ spelen ‘ . Kun je de Play Doh echt combineren? Geloof het of niet maar …ja! Dit zijn erg leuke geuren om te verzamelen. Ga voor meer informatie naar de website van Scentses.

Ik ben om! Dit is een webshop waar ik niet te lang moet blijven hangen, want dan gaat mijn vakantiegeld naar de haaien! Haha. Welke geuren zouden jullie nemen?

Liefs,
Miranda

DSC_0192

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.