De Zilverkoning : voor introverte en extraverte royalty!

De Zilverkoning : voor introverte en extraverte royalty!

zilver1

Hoi iedereen!

Wie kent ze nog , de koningskettingen? De grote, dikke, zware kettingen en armbanden die gelinkt werden aan gabbers en mensen van ‘ het woonwagenkamp’. Onzin. Hij is namelijk terug en nu is hij voor iedereen! De Zilverkoning heeft voor ieder wat wils. Qua prijs, vorm en dikte. Laten we eens verder gaan kijken naar het assortiment!

Naamloos

Om een voorbeeld te geven zijn deze Gucci armbanden betaalbaar voor iedereen! Ze zijn er ook in een duurder prijsklassement, maar ik moet zeggen dat ik deze toch wel erg mooi vindt. De Zilverkoning heeft nog een voordeel. Alle sieraden zijn voorzien van een echtheidsmerk en van zeer hoge kwaliteit waardoor ze zien snel zullen verkleuren. Alles is met zorg gemaakt.

ronde-koningsketting-b40-l55 rozenkrans-alejandro-armband-l18

Er is een overschot aan keuze, en de bovenste twee vind ik zelf heel erg mooi. Vooral de zilveren rozenkrans armband.  Sowieso, is het de eerste keer dat ik een rozenkrans zie in de vorm van een armband.

ketting2

Naast het enorme assortiment aan zilveren schatten, is er natuurlijk ook nog goud!

goud

Hier een sneek peek van wat je daar allemaal kunt vinden voor een goede prijs!

oorhangers-9k-goud platte-koningsketting-10mmhanger-elfje-verguld

goud2

Op de website van De Zilverkoning, kunt u door middel van een tabblad bovenaan switchen tussen goud en zilver. Afgezien van alle andere producten, heb ik koningskettingen altijd al mega gaaf gevonden en er altijd eentje willen hebben, wie weet! Dit is de eerste keer dat ik degene die ik echt mooi vind, vind in een prijs die ik mij kan veroorloven. Met mij vast vele anderen. En niet te vergeten, het is het perfecte cadeau om te laten weten dat je van iemand houdt!

Mee eens?

il_fullxfull.766577904_sp20

Liefs,

Miranda

DSC_0281

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.