DIY : How to make Flowercrowns by Sita

DIY : How to make Flowercrowns by Sita

33
Lieve lezers,

Vandaag een stukje over heel iets anders wat me bezighoud in mijn vrije tijd en dat is fotografie. Ik neem jullie vandaag mee in mijn modellenwereldje en creatieve creaties! Ik heb al een aantal jaren ervaring met fotografie en een tijdje geleden had ik een shoot met als thema bloemkronen gehad. De thema zelf bedacht en ook druk geweest met het maken van de bloemenkronen. Lees verder om te zien hoe je zelf zo’n gave krans kan maken.
 6b16195c396f393fd928388c3b635a39

Benodigdheden :
– Bloemen
– Lijmpistool
– Haarbanden
– Buigbare draad

1. Je knipt de bloemen af en ook het steeltje eronder
2. Met een lijmpistool druppel je lijm op de haarband
3. Je bevestigt de bloem erop en houdt het even goed vast
4. Je plaatst een 2e bloem, een centimeter verder
5. Dit herhaal je totdat je de hele haarband rond bent
6. Je bloemenkrans is klaar

Ik vond het super leuk om deze kransen zelf te maken, ze zijn uniek en origineel. En de fotoshoot was ook weer een hele leuke ervaring en het eindresultaat is dope gelukt! Wat vinden jullie van deze tutorial?

Liefs Sita

11111111

Eén gedachte over “DIY : How to make Flowercrowns by Sita

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.