DIY : Leopard Nails by Sita

DIY : Leopard Nails by Sita

PicsArt_1390737058057

Dag lezers,

Vandaag een korte DIY over hoe je Leopard nagelstickers op kan doen. Ik heb al tig van die nagelstickers gekocht, maar zag deze bij de Xenos! Was benieuwd wat voor kwaliteit deze nagelstickers hebben. Heb ze gisteren op gedaan en vandaag al geboend en gedoucht en ze zien er nog prachtig uit. Echt een aanrader. Lees verder om te lezen hoe je ze zelf op je nagels kan zetten.

PicsArt_1390733429830

Benodigdheden :
– schaar
– vijl
– nagelstickers

Reinig je nagel eerst met nagellak remover. Maak de nagelsticker in de passende grootte voorzichtig los van het papier. Breng het op de nagel aan, wrijf het oppervlak glad en vijl overschot van boven naar beneden af. Deze stickers zijn zowel geschikt voor echte als voor kunstnagels.

Mocht je zelf nog andere tips hebben waar je mooie nagelstickers kan kopen, laat het me weten!

Lief Sita

 

3 gedachten over “DIY : Leopard Nails by Sita

  1. Wat een leuke winactie zeg, ik wil al heel lang graag wat meer tijd bteseden aan nail art! Ik wil graag als basislak de bordeauxrode kleur, doet me echt aan kerst denken. Als nagellakpen de gouden kleur (met glitters) en de donkergroene kleur, daar kan ik vast wel een mooie kerst nail art mee maken. De kleuren kan ik verder denk ik nog heel vaak gebruiken, vooral de gouden met glitters want ik ben echt dol op glitter op m’n nagels

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.