Easy Ibiza nails met Essence by Miranda

Easy Ibiza nails met Essence by Miranda

DSC_0074

 

Hoi allemaal!

Vandaag laat ik jullie zien hoe je makkelijk je nagels kunt aanpassen aan de o-zo populaire Ibiza armbandjes! Daarvoor heb je nodig : Een zomerse kleur nagellak, een feather nagellak en eventueel een topcoat met goudstukjes of zilverstukjes. 

Ik koos voor de mooie oranje-roze kleur 109-“Off to Miami”, en de pastelkleurige feather nagellak , beiden verkrijgbaar bij de Kruidvat voor minder dan 2 euro per stuk!

essence1

Ik heb zeker 1 klacht, de Essence Colour & Go lakjes hebben echt een veel te brede kwast naar mijn smaak. Jongens, wat een gesmeer! Ik heb hierdoor mijn nagels niet netjes kunnen lakken en van mij mag Essence wel weer terug naar de normale kwastjes!

Van elke lak breng ik twee lagen aan. Vervolgens heb ik hier nog een potje Essence Metal Glam gold topper staan, de dupe op de O.P.I. nagellak met gouden schilfertjes en die breng ik alleen aan op de nagels van mijn ringvingers.

DSC_0082

 

En voila! Je hebt je nagels in de stijl die past bij je Ibiza armbanden. Dit kun je eindeloos combineren met allerlei kleuren lak. Het doet lekker tropisch aan! Ik had dus gewild dat het er wat netter op gezeten had, maar alles wat er op de huid is gekomen is makkelijk weg te halen met wattenstaafjes en nagellak remover en dat ga ik zo meteen ook doen!

essence2

 

DSC_0108

 

Het leuke aan Ibiza armbanden is dat er veel kleuren bij elkaar kunnen! Deze hele leuke armband heb ik trouwens vanmorgen bij de Kruidvat meegenomen voor 2 euro!

HEBBEN JULLIE OOK IBIZA ARMBANDEN, EN WAT VINDEN JULLIE VAN DIE TREND?

10402573_10203940425052010_2391548271469160830_n

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.