Energetische sprays van spiritueel Centrum “De Bron van Licht”.

Energetische sprays van spiritueel Centrum “De Bron van Licht”.

12920419_908143172630804_7087426801945402245_n (1)

Wie kan het soms niet gebruiken? Een steuntje in de rug voor wat extra energie. Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” maakt dat mogelijk.  Met deze vier sprays bepaal jij zelf wat je het hardst nodig hebt die dag.  Ook ik ontving 4 sprays van 60ml op basis van aromatherapie en een engelen hanger met rookkwarts. De engel kan je tijdens de behandeling vasthouden om het extra kracht bij te zetten. 

12923235_908142919297496_4687276385563477045_n

De sprays zijn heel verfrissend en ruiken naar de natuur. Op de 1 of andere manier voel ik mij het fijnst bij de zuiverings-spray. Moet je nou een heel zweverig persoon zijn om dit product te gebruiken? Nee. Maar de werking van aromatherapie is wel achterhaald, dus daar mag je gerust in geloven. Dat doe ik immers wel!

DSC_0027

De bron van licht heeft een hele lijst aan behandelingen, workshops en cursussen. Je kunt er zelfs je Reiki certificaten halen.  Ik wil graag een mooi stuk van de website delen:

Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” is een zelfstandige onderneming die is gevestigd in Spijkenisse. Het is een praktijk vanuit huis, die zich richt op alternatieve geneeswijze, Coaching, Aura Healing, Energetische Healing, familieopstellingen, foto- & voorwerp-reading, magnetiseren, Reiki-behandelingen, regressietherapie, Soul Retrieval en zielentekeningen.

Inge en Louis zijn het kloppende hart van het centrum. Inge is medium, Reiki Master en aura healer en maakt tekeningen van de ziel, geeft cursussen, meditaties, inwijdingen Munay-Ki. Louis is paragnost / magnetiseur, trance-medium en Reiki Master, Kundalini Reiki Master, geeft energetische behandelingen, inwijdingen Kundalini Reiki en Munay-Ki.

“De Bron van Licht” is ontstaan vanuit de visie ‘verbeter de wereld en begin bij jezelf’. Dat klinkt eenvoudig, maar daadwerkelijk bij jezelf blijven en van jezelf houden is voor veel mensen in een tijd waarin het spirituele meer en meer bekend en erkend wordt. Mensen worden zich er steeds meer van bewust dat je zelf je eigen toekomst creëert. De mens wordt zich bewuster van wie die werkelijk is. Bewust leven en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen emoties en gevoelens is dan ook vaak een eerste stap naar healing van jezelf. Hoe bewuster je wordt van wat er diep binnenin je leeft, hoe duidelijker en rijker je leven wordt. Dit is wat Inge en Louis uitdragen: alles begint en eindigt bij jezelf in licht en liefde. bron : De bron van licht website

DSC_0030

Twijfel niet, maar hou van jezelf!

Liefs,
Miranda

DSC_0248

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.