Essence Hypnogloss mascara by Daphne

Essence Hypnogloss mascara by Daphne

Hoi allemaal!

Vandaag review ik een mascara voor jullie die al een tijdje in mijn la op een review lag te wachten, namelijk de Hypnogloss mascara van Essence! Het belooft een 3 in 1 mascara te zijn, maar is dat ook echt zo?
Allereerst wil ik even vermelden dat dit product inmiddels uit de collectie van Essence is, of constant uitverkocht, want ik zie hem nooit liggen. Aangezien dit product al vrij oud is verwacht ik dat hij gewoon uit de collectie is.

Een mooie zilveren verpakking en een borsteltje met haartjes. Gewoon een simpele mascara dus. Het belooft een 3 in 1 mascara te zijn, voor lengte, separatie en volume. Maar is dit ook zo?


Op de zijkant een korte beschrijving en een houdbaarheidsindicatie van 6 maanden. Er zit 8 ml product in. Niets mis mee dus. Nu ben ik heel benieuwd wat dit voor mijn wimpers betekent!


Volume, mwah… De lengte en separatie zijn best goed. Toch zie je deze mascara niet zo een twee drie zitten, wat ik jammer vind. Ik had er iets meer van verwacht… Ik denk dat ik deze gewoon als topcoat over een andere mascara ga gebruiken!
De mascara heb ik destijds gekregen, maar ook op internet kan ik geen enkele review vinden waar de toenmalige prijs precies in staat. Hij schijnt tussen de twee en drie euro te hebben gekost.
Vind jij dat deze mascara dat waard is?
Xoxo Daphne
http://beautybalms.wordpress.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.