Essence Metal Glam gold topper by Miranda

Essence Metal Glam gold topper by Miranda

essence

 

Hoi allemaal,

Jaja, ik ben de zoveelste die dit product behandeld en we weten nu ook allemaal wel dat het een “dupe” zou moeten zijn op de peperdure topcoats van O.P.I. waar echte stukjes bladgoud in zitten. Nou over 1 ding kan ik duidelijk zijn : dit is geen dupe!

Uiteraard had ik het laatste potje weten te bemachtigen bij de Kruidvat en was deze al helemaal beschadigd. Ach ja, jammer dan!

metalglamtop

 

Ik besloot hem te combineren met een hele mooie groene lak die ik een keer uit een special edition van Catrice kocht. Ik dacht, dat heeft wel iets kerst-achtigs, groen met goud. Ik weet niet of degenen die een positieve review gaven over dit product daarvoor betaald werden. Ik weet dat het een bitchy opmerking is maar jongens geloof me, dit lijkt in geen velden of wegen op bladgoud! Het is gewoon een topcoat, met hele chunky gouden glitters en dat valt ook echt wel van elkaar te onderscheiden.

catriceessencemetalgold

 

essencemetalgold

 

Geen leuke glitter? Jawel hoor, hartstikke leuk voor die euro of 2 die het potje kost. Maar dit is niet the real deal. Wil je een topcoat die lijkt alsof je echt bladgoud op je nagels hebt? Koop er dan 1 met echt bladgoud. Een beter advies heb ik niet!

Hebben jullie deze topcoat ook? En wat vonden jullie ervan?

liefs1

2 gedachten over “Essence Metal Glam gold topper by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.