Essence Metal Glam oogschaduw 01- Jewel Up In The Ocean by Miranda

Essence Metal Glam oogschaduw 01- Jewel Up In The Ocean by Miranda

essence1

 

Hoi allemaal!

Ik moest er een keer aan geloven : de “Metal Glam” collectie van Essence. Omdat ik gek ben op glitters en weet dat deze serie enkel op de bovenkant een “overspray” van glitters bevat, en voor de rest niet, besloot ik er maar 1 mee te nemen. En daar ik bijna geen blauwe oogschaduws bezit, koos ik voor 01 Jewel Up In The Ocean.  Benieuwd naar de swatch? 

Eigenlijk begrijp ik niet waarom veel producten alleen een overspray bevatten en geen glitters in de rest van het product. Ik vind dit persoonlijk heel misleidend, zeker als je nagaat dat de meeste mensen af gaan op wat ze zien. En kom op, hoeveel duurder kan het nou zijn voor het bedrijf om wat glitters in het product te stoppen? Beetje jammer!

030

 

Desalniettemin is dit wel een hele mooie, shiny oogschaduw! Mooi in combinatie met bijvoorbeeld een zwarte of grijze oogschaduw. Maar ook prima met een lichte oogschaduw te combineren of enkel op te brengen.

essence2

 

Ja best pretty toch? De Essence Metal Glam oogschaduw zijn te koop voor 2,59 euro per stuk bij de Kruidvat en in meerdere kleuren verkrijgbaar.

BEZITTEN JULLIE OOK EEN OOGSCHADUW UIT DEZE LIJN VAN ESSENCE EN WAT ZIJN JULLIE BEVINDINGEN?

hoi1

 

 

4 gedachten over “Essence Metal Glam oogschaduw 01- Jewel Up In The Ocean by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.