Etos wellness stapelreview by Miranda

Etos wellness stapelreview by Miranda

Hoi allemaal!

Ik was erg nieuwsgierig naar de Etos wellness producten en vorige week nam ik er drie mee naar huis! A beautiful you body serum, Inner calm salt scrub, en Your pure body body cream. Nieuwsgierig wat ik vind van deze producten? Lees dan verder!

Te beginnen met dit body serum. Het beloofd de huid zacht te maken zonder een vette laag achter te laten. Dat klopt! Tevens ruikt hij echt heerlijk naar bloemen! De geur doet me een heel klein beetje denken aan de parfum ” Flowers” van Kenzo, maar dan nog iets zoeter. Wat me irriteert is dat er erg weinig uit het pompje komt en je toch echt wel even iets meer nodig hebt dan wanneer je alleen een gezichtsserum zou gebruiken. Maar het werkt wel hygiënisch. Een prima product en ook heel erg leuk om cadeau te geven!

Verder met de scrub. De introductie met deze pot verliep niet vlekkeloos. Aan de kassa wist de kassajuffrouw meteen dat er een extra zakje om deze pot heen moet omdat hij lekt!! Het is bij de ontwikkeling van de verpakking dus zodanig mis gegaan dat er nu allemaal lekkende potten in de Etos staan. Dat vind ik best slecht! Maar goed, niks meer aan te doen! Verder met de inhoud!

Op de verpakking staat dat dit product zou ruiken naar lavendel en patchouli. Zoals de Sabon dus. Ik kan vertellen dat ik dat er absoluut niet in terug kan ruiken. De geur is wel lekker fris en ik vermoed iets van mint te ruiken. De geur heeft iets weg van fruit+mint kauwgom. Niet vies! De scrub is vrij grof maar daar stoor ik me persoonlijk totaal niet aan. Hij maakt de huid echt lekker zacht en daarvoor doet hij niet onder aan de Sabon scrubs. Ook dit product vind ik erg fijn!! Maar let er dus even op dat je hem goed afsluit en niet los in een tas gooit als je hem net gekocht hebt!

Als laatste de body cream, het product waar ik het meest enthousiast over ben! Er zit namelijk menthol in deze cream! We weten allemaal wat dat betekend, dit product wordt koud wanneer je het uitsmeert! Het is een ultieme verfrisser! Ik had geen flauw idee dat hij dat zou doen dus na een warme dag was het voor mij een aangename verrassing dat mijn lijf ineens lekker afkoelde na het insmeren met deze crème!

Ik kan de geur moeilijk omschrijven, het ruikt in elk geval erg fris. Je ruikt heel iets de menthol, maar niet overheersend en voor de rest doet hij me denken aan zee mineralen. Dit is een dikke vette aanrader!! Ook weer om cadeau te geven, in de bloedhitte die er waarschijnlijk weer aan zit te komen denk ik dat ik niet de enige ben die blij is met wat verkoeling!

Tot dusver ben ik goed te spreken over de wellness lijn van Etos!

Er zitten in totaal 12 producten in deze lijn en allemaal vanaf 5 euro. Zeker even een kijkje nemen als je dat nog niet gedaan hebt!

 

Het body serum kost 7,99 euro
De salt scrub kost 6,49 euro
De body cream kost 7,99 euro

Klik hier voor meer informatie over deze wellness lijn. 

Hebben jullie al een wellness product van Etos?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.