Friends with talent : Singer/Entertainer Miliana ~ part 1

Friends with talent : Singer/Entertainer Miliana ~ part 1

mil1

Hoi allemaal!

Soms kun je hele getalenteerde vrienden hebben en daar heb ik er ook een paar van! Degene die er met haar geweldige stem toch wel tussen uit springt is Miliana en eindelijk ga ik nu laten zien waarom. Willen jullie haar ook horen zingen? Lees dan verder!

Zingen is al lang een passie van Miliana en dit talent heeft zij bij haar geboorte mee gekregen! De volgende keer zal zij iets over zichzelf vertellen, vandaag mogen jullie deze filmpjes gaan beluisteren van Miliana waarop zij zingt. Deze dateren wel van twee jaar geleden maar er komen gauw weer nieuwe aan en zodra jullie op het filmpje klikken zullen jullie horen waarom!

Laat vooral feedback achter! Enjoy!

Ik ben zoals jullie weten echt een groot muziekliefhebber en telkens als ik bij of met Miliana ben en ze begint spontaan te zingen glimlacht ik van binnen! Het is echt een genot om naar te luisteren en ik kan jullie vertellen dat zij mij pas weer een ingezongen bestand stuurde en nog meer gegroeid is de afgelopen twee jaar! Stay tuned, er komt nog meer van Miliana! En nogmaals feedback is altijd welkom dat vindt zij hartstikke leuk!

Hebben jullie ook vrienden met een speciaal talent?

hoi1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.