Get the look with BB cream shop by Miranda

Get the look with BB cream shop by Miranda

140

 

Hoi allemaal!

Oo wat heb ik hier een zin in! Vandaag laat ik jullie wat prachtige producten zien uit de BB cream shop! Een welke looks ik ermee gemaakt heb! Het betreft een prachtige lipstick, een supermooie doos met drie kleuren oogschaduw en een lipgloss. Kijken jullie snel mee?

Laten we beginnen met de lipstick. Deze heet Lioele Dollish Lipstick 10 Madonna Red en kost € 16,95. Nu weet ik dat dat veel lijkt voor een lipstick, maar hij is er mooi en fijn in gebruik. Lekker zacht, blijft comfortabel zitten en de verpakking mag er ook wezen!

lip2 lip1lip3

 

Very very pretty!

Dan gaan we door naar de lipgloss , deze is van Skinfood. Hij heet Skinfood Essence Volume Lipgloss #2 Purple en kost € 8,75.  Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik van het pigment van de lipgloss best wat meer had verwacht. Let daar dus op want in de verpakking lijkt hij heftig maar in de realiteit is dit dus helemaal niet zo! Hij geeft heel iets kleur af en verder zitten er wel leuke shimmers in, wat voor mij dan weer een pluspuntje is.

skinfood2 skinfood

 

Het volgende product kwam in het mooiste cosmeticadoosje dat ik tot nu toe gezien heb! Het is de Lioele Dollish Triple Eye Shadow 10. Gold Brown en hij kost € 12,75.

154

 

158

 

165

 

 

Op mijn hand lijkt hij echter wel veel zwaarder gepigmenteerd dan in wanneer je hem met een kwastje op je ogen aanbrengt. Ik vermoed dat dit een oogschaduw is die je ook nat aan kunt brengen om hem zo wat heftiger te maken, maar omdat ik een natuurlijke look wilde heb ik dat niet uitgeprobeerd.

AL DEZE PRODUCTEN ZIJN IN VEEL VARIANTEN VERKRIJGBAAR!

Dit is de look die ik maakte met de oogschaduw en de lipgloss.

328

 

En dit is de look met de mooie rode lipstick (love it!).

1451438_10202994619407460_1871429092_n

 

De ooglook is dus alles behalve heftig maar dat stoort mij niet eigenlijk!

321

 

Bb cream shop verkoopt echt hele erge mooie cosmetica, ik raak niet uitgekeken op de website. Klik hier om er snel een kijkje te nemen!

Wat vinden jullie van deze producten?

VERGEET NIET MEE TE DOEN AAN ONZE RECENTE WINACTIE! dAT KAN NOG TOT 1 FEBRUARI. 

 

030

5 gedachten over “Get the look with BB cream shop by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.