Get the volume met Andrelon by Miranda

Get the volume met Andrelon by Miranda

059

 

Hoi allemaal! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn haar doe met Andrelon producten, en dan voornamelijk de Styling Pink Collection. Ik heb deze producten ervaren als erg prettig in het gebruik en ook bezitten ze allemaal een heerlijk geurtje! Okee…let’s start!

Dit zijn de producten die ik heb! Ik ga ze testen en zal laten weten wat mijn conclusies zijn!

002

 

017

 

Goed, ik ga vandaag voor volume! En om jullie even te laten zien dat ik echt begonnen ben met een “out of bed” kapsel, laat ik even zien hoe mijn haar eruit zag voordat ik begon. Haha, letterlijk net uit bed!

021

 

Zo, goedemorgen haha! Ik begin met de droogshampoo van Andrelon die een volumeboost geeft!

028

 

Oeh, hij ruikt goed! daarna borstel ik mijn haar lekker uit en is het tijd voor de volgende stap: de mousse!

029

 

Vervolgens gooi ik mijn hoofd voorover en breng ik in de achterste helft van mijn haren wat volume poeder aan.

035

 

Omdat ik 90% van de tijd een haarbandje draag , (ik ben een haarbandjes freak en spaar ze ook erg graag) , breng ik voordat ik mijn haarbandje in doe even wat wax aan op de plek waar mijn haarbandje komt, om te voorkomen dat deze naar achteren gaat schuiven.

039

 

Om het geheel af te maken gebruik ik de shine spray! Ik hou er wel van om mijn haren wat meer te laten glansen!

041

 

En zo is het geworden!! I love it! Duidelijk meer volume!

andrelon2

 

andrelon3

 

Ik ben super tevreden met het resultaat. De producten werken ALLEMAAL goed, en ruiken bovendien ook nog eens heel lekker. Kijk voor de prijzen even bij je drogist.

WAT IS JULLIE FAVORIETEN ANDRELON PRODUCT?

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.