Gewonnen bij Beautycloud.nl : Chanel lipstick 36: Lune Rousse by Miranda

Gewonnen bij Beautycloud.nl : Chanel lipstick 36: Lune Rousse by Miranda

192

 

Hoi allemaal!

Soms beloond het zich echt om aan een winactie mee te doen en in dit geval had ik een keer geluk. Ik won deze mooie duurzame Chanel lipstick bij Beautycloud. Benieuwd naar mijn bevindingen?

199

 

De kleur is echt “Chanel” . Dit is zo’n beetje de enige kleur die me meteen aan Chanel doet denken en daarom wilde ik hem ook zo graag winnen! De textuur is nogal “hard” waardoor ik het wel een wat moeilijkere lipstick vind om aan te brengen, vooral op mijn kleine mondje. Maar het mag de pret niet drukken want hij is echt prachtig!

 

288

 

 

Geen look? Nee ik had hier mijn pyama nog aan, het was afgelopen weekend haha! En met zo’n prachtige kleur heb je eigenlijk verder geen look nodig, het zou prima kunnen zonder. Ik ben er erg blij mee! Wat was jullie eerste high end make up?

Liefs,
Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.