Going pink with Couleur Caramel by Miranda

Going pink with Couleur Caramel by Miranda

106

 

Hoi allemaal!

Ik mocht voor Couleur Caramel weer een look maken! En dus laat ik jullie weer wat hele mooie cosmetica zien en deze keer gingen we voor een hele mooie roze/paarse look. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie vinden. De producten waren van tevoren al een keer door mij geswatched, voor ik ze fotografeerde. Dat is belangrijk om te weten. Kijken jullie mee?

Allereerst deze lipstick in de kleur verleidelijk roze. Deze kost € 12, 50.

111

 

115

 

Op het eerste gezicht leek deze lipstick me wat hard om aan te brengen maar toen ik eenmaal bezig was smolt hij in een mum van tijd samen met mijn lichaamstemperatuur en bracht hij superfijn aan!

Dan de oogschaduws. Ik heb ze alvorens dus al eens geswatched dus ze zien er wat gehavend uit op de foto. Mocht je nou zelf wat bestellen bij Couleur Caramel dan krijg je de producten piekfijn en glad opgestuurd!

122

 

129

 

De bovenste kleur heet Roze Sombre en de onderste heet Fatale. Twee prachtige kleuren! Ze kosten € 12, 05 per stuk. De pigmentatie apart van elkaar is heel erg goed! Alleen wilden ze niet echt “hechten” aan elkaar en had ik erg veel last van fall out en al snel mijn halve gezicht roze was, waardoor ik met een aantal doekjes in de weer moest. De paarse kleur is er dus helaas niet goed op gekomen. Ik vraag me af of deze oogschaduws niet beter nat aangebracht kunnen worden, dus dat ga ik zeker nog een keer proberen.

Als laatste deze mooie , natuurlijke blush. Dit is de Riviera Bar blush cocktail fruits rouges.

132 131

 

En dan natuurlijk als laatste : de look!

Hij is dus zoals ik al zei erg roze geworden. De roze oogschaduw is echt prachtig maar ik zal hem volgende keer combineren met wat bruintinten. Ook kunnen jullie zien dat de poeder in mijn ooghoeken is gaan zitten. Deze oogschaduw vraagt erom met veel souplesse aangebracht te worden. Verder is hij erg mooi!

couleur1

 

295308

Al met al moet ik zeggen dat ik persoonlijk de lipstick het fijnste en mooiste product vind.

Wat vinden jullie van deze look? Neem vooral eens een kijkje naar alle andere prachtige cosmetica van Couleur Caramel.

VERGEET NIET MEE TE DOEN MET ONZE WINACTIE. DIT KAN NOG TOT 1 FEBRUARI. 

394947_10200383297766051_1583973771_n

2 gedachten over “Going pink with Couleur Caramel by Miranda

  1. Hoi Miranda,
    de kleuren staan je goed. idd zijn ze gewaagd, maar dat is wat je vroeg, en leuk om eens uit te proberen !
    een tip voor de lezers: de poeders bevatten echt HEEL VEEL pigmenten. Zelfs de professionele visagisten vergissen zich hierin. Echt heel weinig op je penseel nemen. en je kunt ze dan ook prima in elkaar laten overvloeien.
    Dit geldt ook voor de blush.
    Succes, en graag tot ziens op http://www.couleurcaramelmakeup.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.