Have a catch @ CatCatch.nl by Miranda

Have a catch @ CatCatch.nl by Miranda

100   Hoi allemaal! Een poosje geleden kwam ik in contact met de eigenaresse van Catcatch.nl . Een webshop waar sieraden van over de hele wereld verkocht worden. Catcatch is ontstaan na aanleiding van de liefde voor reizen van de eigenaresse. Van overal waar zij geweest was nam zij mooie sieraden mee, en omdat mensen er zoveel interesse in toonden besloot zij deze webwinkel op te richten. Ik mocht een drietal items ontvangen en wil deze nu graag aan jullie laten zien.

Allereerst deze mooie armband van Tibetaans zilver met een mooi hangertje, afkomstig uit Nepal.

107

 

Wat een prachtig exemplaar! Overigens komen de meeste sieraden op de site uit Azie en Noord-Afrika. Klik hier voor alle sieraden uit de webshop van Tibetaans zilver.

Tevens ontving ik deze mooie dikke leren armband met details uit Thailand.

106

 

Dit is mijn persoonlijke favoriet van de drie. Ik ben momenteel helemaal van de dikke leren armbanden! En hij is ook nog eens echt heel erg mooi! Deze armband kost € 7, 50 en je kunt hem hier vinden.

Als laatste ontving ik een prachtig paar oorbellen met topaas. Topaas is een lichtblauwe steen, en omdat de oorbellen opengewerkt zijn aan de achterkant kan het licht er mooi door vallen waardoor ze een adembenemend effect creëren.

103

Klik hier om meer oorbellen uit de shop te bekijken.

 

catcatch4

Ik vind Catcatch.nl een hele leuke winkel omdat er van de dingen die er verkocht worden ook geen honderden op voorraad zijn. Dat maakt toch dat je een uniek en echt buitenlands product kunt krijgen bij Catcatch.

catcatch2catcatch3

 

Neem echt even een kijkje in de webshop, er worden interessante sieraden verkocht en die zie je tegenwoordig niet zo snel meer!

catcatch1

DRAGEN JULLIE WEL EENS BUITENLANDSE EN/OF FAIRTRADE SIERADEN?

231

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.