Ice Queen eyes by Angela

Ice Queen eyes by Angela

 

Hallo allemaal,

Vanwege wat persoonlijke omstandigheden heden ben ik op het moment vrij rustig in mijn activiteiten op de site. Maar ik heb weer een tutorial voor jullie!

Deze keer heb ik mij laten inspireren door het weer, met name de vrieskou en de vallende sneeuwvlokken. Ik zelf heb het in deze tutorial vrij subtiel gehouden maar met oog op carnaval bijvoorbeeld kan je deze Ice Queen look natuurlijk nog veel meer laten knallen door het wat dikker aan te brengen.

Allereerst zorg je er natuurlijk voor dat je je wimpers gekruld hebt en je je foundation aangebracht hebt. Verder heb je nodig een witte oogschaduw (liefst net een glitter maar mat kan ook), 2 kleuren blauwe oogschaduw, een zwarte mascara, kohlpotlood, eyeliner en een een blendkwast.

Eerst gebruik je de witte oogschaduw en brengt die aan op de buitenste vlakken van het volledige ooglid. Ook dep je wat van deze oogschaduw onder je oog langs.

Wanneer je dit gedaan hebt breng je in het middelste vlak een van beide kleuren blauw aan en gebruik je de blendkwast om dit in elkaar over te laten lopen.

Daarna gebruik je deze zelfde kleur blauw en breng je deze in de crease aan. Zet deze lijn iets dikker aan en maak er aan de buitenkant van het oog een soort gesloten driehoek van.

De volgende stap is het aanbrengen van de tweede kleur blauw langs de randen van de eerder aangebrachte kleur blauw tot in de crease.

Neem vervolgens nog een klein beetje witte oogschaduw en breng dit heel lichtjes aan over het geheel om het wat extra dimensie te geven.

Hierna zijn we klaar net het blenden van de oogschaduw en gaan we beginnen met de afwerking. Allereerst trek je met de eyeliner een lijn langs je bovenste waterlijn en laat dut eindigen in de vorm van een zwaluwstaart zoals te zien is op de foto. Maak daarna met de laatst gebruikte kleur blauw een dun lijntje langs je onderste waterlijn.

Voor de finishing touch gebruik je nog je kohl (oog) potlood en je mascara en je look is af!

Veel plezier met deze Ice Queen look en wees niet bang wat te experimenteren; -)

-xxx- Angela

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.