Je foundationkwast anders gebruiken…

Je foundationkwast anders gebruiken…

Hoi allemaal!

Je kent het misschien wel, dat je dingen in huis hebt die je dus echt niet gebruikt!
Zo ontving ik een poosje geleden van Makeup-bestellen een foundation kwast. Ik zelf breng foundation, als ik het al gebruik, aan met mijn vingers. Maar goed, zo’n goede kwast laten liggen is natuurlijk ook zonde, en er is iets dat ik enorm vaak gebruik! Maskertjes! Benieuwd naar hoe het bevalt om deze met een foundation kwast aan te brengen?

Ik moet zeggen, ik ben erg blij dat ik op het idee kwam om deze kwast voor mijn gezichtsmaskers te gebruiken want het is een ideale oplossing! De kwast is zacht, smeert gelijkmatig uit en is makkelijk weer uit te wassen!! Klik hier om deze kwasten online te bekijken!

Dit was een heerlijk zelfwarmend masker van Montagne Jenesse met dragonfruit en kiwi!

Deze methode waarbij ik niet mijn hele vingers onder die kleverige masker substantie krijg bevalt mij hartstikke goed!

Hoe brengen jullie je maskertjes aan?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.