Kies zelf bij Zuivere Zeep!

Kies zelf bij Zuivere Zeep!

DSC_0041

Hoi allemaal!

Hoe fijn is het als je niet alleen goede producten vindt voor je haar en huid, maar ook nog eens zelf bepaald welke geur het heeft? Bij Zuivere Zeep is dit een exclusieve en leuke optie. Benieuwd naar wat ik koos?

DSC_0042

Ik koos een shampoo in de geur Fresh Linnen. Deze variant is bedoeld voor normaal haar. Ik vind hem erg fijn en hij ruikt inderdaad naar schone was, yay! Je kunt kiezen uit een shampoo voor normaal, vet of droog (roos) haar.

DSC_0044

Over de natuurlijke deo was ik nogal sceptisch. Ik ben toch wel iemand die echt een goede deodorant nodig heeft. Ik hou qua deodorant wel van een unisex geurtje en dus koos ik voor Sandelhout & Bergamot. De geur is fijntjes en subtiel.  En waarvan het gemaakt wordt? Natriumbicarbonaat, kokosolie, maizena, bijenwas (lokaal geproduceerd en gezuiverd!) en aromatische/etherische geurolie. Simple as that. Op een dag dat ik me niet helemaal kapot hoef te zweten is het een prima deodorant. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen op een hete zomerdag!

DSC_0043

En wat hebben we hier? Dit is de Misty Melange. De Misty Melange is een geurige verstuiver voor je kleren, jezelf en je omgeving. Ik koos de geur van de maand, en dat was deze keer Prachtig Platteland. Wauw. De eerste keer spoot ik mezelf flink in, en merkte ik dat dat dus echt niet nodig is. Fijn, want dit product is dus zuinig in gebruik. Deze variant ruikt heerlijk.

Zuivere Zeep verkoopt nog veel meer spullen, kijk zelf even op de site of er iets voor je bij zit. Het leuke is dat je naast de vaste geuren, zelf een geur kunt samenstellen!

Ik ben blij verrast over deze shop! Volg Zuivere Zeep ook op Facebook om geen nieuws te missen.

Liefs,
Miranda

DSC_0088

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.