Krullen zonder krultang by Vicky

Krullen zonder krultang by Vicky

Hallo iedereen!

Een paar maanden terug was ik aanwezig bij een clipshoot, en daar hielp ik de visagiste een beetje met de Hairstyling.. Toen een van de actrices een leuk trucje had.

Ze vertelde me dat als je voor het slapen gaan allemaal kleine knotjes in je haar doet, je de volgende dag wakker wordt met een enorme bos krullen !

Ik heb me een jaar lang afgevraagd of het echt zou werken.. Maar nooit echt de tijd genomen om het uit te proberen. Nu kwam ik vorige week een foto tegen op internet met dezelfde techniek, en aangezien ik nu BeautyBlogger ben dacht ik: Nu is het tijd om het uit te proberen, en met jullie te delen !

Op de foto zie je precies hoe het werkt:

Je maakt allemaal kleine knotjes op je hoofd, Je gaat naar bed, De volgende dag haal je de knotjes er uit en Voila ! Je hebt een bos krullen !

Ik heb het zelf iets anders gedaan, ik heb wat meer kleinere knotjes gemaakt (ongeveer 15 knotjes), de knotjes een beetje vochtig gemaakt met een spuitbusje vol water.. En ze een beetje droog geföhnd.. en toen ben ik gaan slapen.. Toen ik wakker werd haalde ik de knotjes er meteen uit, pakte al mijn haar bij elkaar en dat deed ik nog een kwartiertje in een grote knot.. en mijn krullen waren perfect !

Ik heb vroeger altijd krullen gehad, maar toen ik in de pubertijd kwam werd ik daar onzeker over.. Omdat het anders was.. Sinds dat moment stijl ik mijn haar elke dag.. en na 5 jaar elke dag stijlen, is de krul er zo goed als uit.. het is niet echt een krul te noemen, meer een soort domme slag (zie foto).

Maar door de knotjes zien mijn krullen er weer uit zoals vroeger !

Je kan ongeveer 2 dagen met de krullen rond lopen, Je moet ze alleen niet kammen, want dat krijg je een enorme pluizenbos, en dat ziet er niet uit ! Als je je haar wast, dan is je haar weer normaal.

Ik ben benieuwd of jullie al bekend zijn met deze techniek, En of je hem uit zou proberen.

Bedankt voor het lezen,

See you next time,

xoxo Vicky

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.