Leuke hebbedingetjes van Belleflair

Leuke hebbedingetjes van Belleflair

DSC_0422

Hoi allemaal,

Het is een beetje raar werken vandaag . ( Tegen de tijd dat jullie dit lezen waarschijnlijk allang niet meer). Normaal werk ik in Chrome maar daar krijg ik rare dingen…Explorer dan maar weer, even wennen! Terug naar bovenstaande spulletjes. Van Belleflair mag ik jullie deze leuke etui/portemonnee laten zien en het armbandje dat er precies bij past! Dit is natuurlijk niet het enige dat hier te verkrijgen is dus laten we even verder kijken.

DSC_0426

Deze leuke fairtrade armbanden zijn in veel kleurtjes verkrijgbaar! Helaas kreeg ik de mijne niet om, mijn dochter van 7 wel. Ook goed. Ik laat jullie er twee zien die ik ook erg mooi vind!

 

 

 

IMG_6592-500x453 IMG_6630-500x453

Door met het superleuke etuitje ! Ook deze zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Naast mooi vind ik hem super handig, want ik ben ‘ dat type’ die het geld altijd los in de tas heft slingeren omdat ik geen grote portemonnee wil!

DSC_0431

Uiteraard sluit ik weer af met een sneek peek van wat er allemaal nog meer op de site te koop is. Hier een mini greep uit de grote selectie!

 

IMG_1532-500x453 IMG_7582-500x453 IMG_7975-500x453

De rest mgen jullie zelf gaan ontdekken. Tip: er is nu een hele leuke sale!

Liefs,
Miranda

DSC_0278

Eén gedachte over “Leuke hebbedingetjes van Belleflair

  1. Dat armbandje ziet er leuk uit. Al vind ik hem alleen leuk in bruin/wit/zwart, die andere doen een beetje denken aan iets wat oma’s dragen. šŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.