Maak kennis met Chen Yu Nederland!

Maak kennis met Chen Yu Nederland!

DSC_0050

Vandaag mag ik jullie kennis laten maken met een exclusief make up merk genaamd Chen Yu! Voor de verpakkingen alleen al een heel mooi merk. Het doet chique aan. Ik ontving een nagellak die ik nog niet geprobeerd heb omdat ik die denk ik bewaar voor een winactie, een oogschaduw setje en een lipstick. benieuwd?

DSC_0053

Ik ontving een lipstick in de kleur 118 en een heel mooie duo oogschaduw die bedoeld is voor het ombre effect. Ik heb ze voor jullie geswatched.

DSC_0057 DSC_0056 DSC_0055DSC_0060 DSC_0063

Chen Yu is niet zomaar overal verkrijgbaar. Volg de Facebook pagina van Chen Yu om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en alle mooie producten van dit merk.

IMG_20140624_140813

3 gedachten over “Maak kennis met Chen Yu Nederland!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.