Maak kennis met Shalomhuiskraam.nl ! Voor eerlijke natuurlijke producten.

Maak kennis met Shalomhuiskraam.nl ! Voor eerlijke natuurlijke producten.

Hallo iedereen!

Graag wil ik jullie vandaag iets vertellen over de webshop, Shalom Huiskraam.

Deze webshop , boordevol natuurlijke producten is van Maryanne. Na wat gemaild te hebben met Maryanne, had ik een paar telefoongesprekken met deze lieve vrouw. In dit stukje stelt zij zichzelf voor. (bron : shalomhuiskraam.nl)

Maryanne stuurde mij wat producten om uit te proberen! Over een aantal van die producten zal ik nu vertellen wat ik ervan vond. We beginnen met een lavendel shampoo en conditioner.

Deze biologische haarproducten wassen schoon en ruiken lichtjes naar lavendel. Ik ga niet doen alsof de geur heel overheersend is, maar dat stoorde mij niet. Het is lekker bedeesd en dat is ook wel eens goed!

Ik ben prima tevreden over deze shampoo en conditioner!

Ook probeerde ik diverse huidverzorging waaronder deze tubes van Ensbona.

De blauwe tube hielp heel goed tegen droge plekken in mijn gezicht, en de groene tube gebruik ik onder mijn voeten om de eelt te verminderen in combinatie met een eelt-vijl. Beiden werken perfect!

Ook verkoopt Maryanne producten van het merk Goldi. Ik testte daarvan de scrub en de handcrème. Van de scrub heb ik helaas geen foto omdat ik een proefverpakking had en deze op is. Ik vond de scrub apart. Hij ruikt heerlijk maar persoonlijk vond ik er wel wat weinig scrubdeeltjes in zitten.

De handcrème daarentegen vind ik een heerlijk product! Vaak vind ik het gebruik van handcrème louter irritant omdat de meeste handcrèmes je handen vet en glibberig maken. De Goldi handcreme doet dat niet! Hij ruikt niet alleen heerlijk, hij trekt ook nog eens lekker snel in en maakt de handen ook echt zacht! Een echte aanrader dus!

Van Maryanne kreeg ik ook een bamboe handdoek! Een wat? Een bamboe handdoek! Dit is een zeer zachte handdoek dat naast katoen ook van bamboe is gemaakt! Hij is erg prettig in gebruik en voelt inderdaad super zacht!

Verder probeerde ik uit de Shalomhuiskraam nog diverse spierbalsems waarover ik heel tevreden was aangezien ik altijd een zere rug heb, hele lekkere stukken zeep, een natuurlijk afwasmiddel en toiletreiniger, voetcrème , keltisch zout, olijfolie en ga zo maar door! Shalomhuiskraam heeft een beetje van alles!

Ook niet onbelangrijk is het feit dat Maryanne zorgt dat het meeste geld dat zij verdient met Shalomhuiskraam naar de hulpbehoevenden gaat en de minderbedeelden. Vanuit haar Christelijk geloof is het tevens haar overtuiging dat men elkaar moet helpen en dat doet zij dan ook dikwijls met liefde voor mensen!

Shalomhuiskraam is dus niet alleen een goede investering in jezelf, maar ook in een ander die het misschien wel heel erg hard nodig heeft!

Ik zou zeggen, ik geniet nog dagelijks erg van de producten van Shalomhuiskraam, neem gerust eens een kijkje op de website!

Tot de volgende keer!

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.