Make up tutorial by Miranda : Sensual for brunettes!

Make up tutorial by Miranda : Sensual for brunettes!

Hoi allemaal!

Ik wilde vandaag een look die goed zou passen bij mijn nagels en oorbellen! Dus koos ik voor een zilver/metallic/aubergine look!

Natuurlijk ben ik begonnen door mijn gezicht te reinigen, en daarna mijn foundation, blush en oog make up basis aan te brengen, en mijn wenkbrauwen vast bij te kleuren!

Dit zijn de spulletjes die ik daarna ga gebruiken.

 

Ik begin door mijn oogleden zilver te maken, dit doe ik met deze oogschaduw van Essence! Helaas zijn de glitters erop gespoten, dus die zitten alleen op het bovenste laagje van de oogschaduw!

Daarna pak ik een hele mooie metallic/champagne kleur oogschaduw, ook van Essence, en breng deze van buiten naar binnen tot 2/3 van mijn oog aan. Helaas kon ik deze kleur echt heel moeilijk op de foto krijgen, maar aan het einde van deze tutorial laat ik de nummers zien van de oogschaduws die ik gebruikt heb!

Als ik dat heb gedaan dan pak ik met een blend kwastje wat aubergine oogschaduw en breng deze aan vanaf het einde van mijn oogleden schuin naar de crease en in de crease.

Dit kleurtje breng ik ook aan met een eyelinerkwast onder mijn ogen. Vervolgens breng ik mijn zwarte eyeliner aan boven mijn wimpers, mijn zwarte oogpotlood onder mijn wimpers. Dan krul ik mijn wimpers en kies ik uiteindelijk toch voor een bruine mascara van Etos, omdat ik dat beter vind passen bij deze look!

Als laatste kies ik ervoor om een lipstick op te doen met een lipgloss! Ik gebruik een lipstick van Etos en een Lipgloss van L’oreal. Toevallig hebben ze allebei het nummer 5!

En dan ben ik klaar!

Dan heb ik een subtiele look die toch lekker flirterig is en perfect voor brunettes, en die mooi bij mijn nagels en oorbellen past! Ik had wel last van de flits haha!

Ik weet dat deze look verdacht veel weg heeft van mijn Auberwhite look (klik om te bekijken), maar dit is ook gewoon de ultieme look! Het is speels, maar toch chique. Het is sexy, maar niet ordinair. Het is opvallend, zonder pimpelpaars met gele stippen te zijn. En bovendien is het makkelijk!

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze tutorial. Hier komen nog even de nummers van de oogschaduws. Helemaal links is de zilveren, in het midden de metallic champagne en daarna de aubergine .(de laatste is niet van Essence maar van Catrice)

Mijn excuses voor de opvallende flits, ik ben mijn camera nog aan het uitvogelen hihi!

Ik zou zeggen, tot de volgende keer!

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.