Meet Laifline Cosmetics + look (en een foundation-kleur fail) by Miranda

Meet Laifline Cosmetics + look (en een foundation-kleur fail) by Miranda

DSC_0044

Hoi lieve allemaal!

Minerale make up heeft absoluut mijn voorkeur, als de keuze aan mij is. Huidvriendelijk = goed! Laifline Cosmetics is een van de shops die daar rekening mee houdt en een hele chique cosmetica lijn verkoopt. Vandaag laat ik jullie een look zien met een foundation, een blush en een lipstick in een kleur die ik nog niet had! (En dat is een wonder, haha).

Allereerst wil ik even benoemen dat toen ik de foundation op deed, ik erachter kwam dat deze veel en veel te donker was voor mij! Ben je net zo wit als ik? Neem dan een lichtere foundation! Wat ik wel kan zeggen over deze foundation is dat hij erg goed dekt, lekker uitsmeert, (gelijkmatig dus), en goed blijft zitten! Voor die prijs is hij het zeker waard!

Voor de hele minerale Ancilla cosmetica lijn, klik hier.

De lipstick heeft een hele mooie kleur. Deze kleur heet Taupe en het is een lichte, champagne/zand-achtige kleur. Heel bijzonder!

DSC_0047 DSC_0048

Mocht je hem niet mooi vinden als lipstick, zou het alsnog een prachtige oogschaduw kunnen zijn!

Als laatste kreeg ik deze mooie blush, die ook weer in een prachtige verpakking komt! Dit is de kleur Brons. Hij is niet heel heftig gelukkig, wat de naam wel doet vermoeden.

DSC_0030

Dan nu de look! Bij de eerste foto knip ik mijn haarlijn even weg, maar ik denk wel dat jullie meteen zien dat de foundation nogal heavy was voor mijn lichte melkflessen-huidje (zie mijn hals en eronder, allemaal vlekken), haha! Maar ik wilde sportief zijn en er toch een look mee maken, zodat jullie wel een beeld hebben van de kleur van deze foundation en kunnen inschatten of jullie een lichtere of meer donkere nodig zouden hebben van Ancilla.

DSC_0211

En zie hier mijn oompa-loompa gezicht haha. Oooo die haargrens, dat kleurverschil! Maar de foundation is ZO fijn dus ik baal echt dat het niet de goede kleur is voor mij! De blush is wel erg mooi en de lipstick vind ik zo apart, ik had nog nooit zo’n kleur gebruikt maar ik heb weer wat nieuws geleerd en in combinatie met de blauwe oogschaduw vind ik hem echt erg mooi!

DSC_0224

Ondanks dat kleine minpuntje dat dus niks met het product op zichzelf te maken had, is Ancilla wel een hele erge fijne cosmetica lijn en krijgt dan ook een dikke vette duim omhoog van mij. Laifline Cosmetics heeft meer verzorgingslijnen in de webshop dus ga vooral even naar de pagina als je nieuwsgierig bent!

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE CASHMERE FOUNDATIONS VAN ANCILLA!

Mijn feedback voor laifline Cosmetics is, om een foundation voorbeeld bij de producten te zetten op de website. Want een goede kleur foundation is de juist basis voor alle looks, zo blijkt maar weer!

liefs

 

3 gedachten over “Meet Laifline Cosmetics + look (en een foundation-kleur fail) by Miranda

    1. Dat doet mijn telefoon automatisch in de selfie stand als er te weinig licht is. Maar de andere foto is onbewerkt. Geen filters.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.