Met Vichy de winter in by Miranda

Met Vichy de winter in by Miranda

026

 

Hoi iedereen!

Brrr wat wordt het koud hè buiten? Des te meer reden om onszelf goed te verzorgen! Ik ben druk op zoek naar producten die snel en goed hun werk doen. Vandaag wil ik twee Vichy producten behandelen die meer dan goed hun werk doen, namelijk uitstekend! Uiteraard staat Vichy bekend om de productkwaliteit. Het betreft vandaag een Vichy NutriExtra Fluide voor het lichaam en een Vichy Idealia Life Serum voor het gezicht. Kijken jullie mee?

Ik begin met de Vichy NutriExtra Fluid.

020

 

Toen ik dit product voor het eerst gebruikte moest ik een beetje wennen aan de substantie. Het lijkt namelijk niet op een crème, lotion, balsem of iets dergelijks. Het lijkt veel op een serum, maar dan voor je huid!  Dit product beloofd niet een paar uur, een dag, maar 2 dagen je huid verzorgd en soepel te houden na het aanbrengen! Doet hij het? Ja, ook dit keer laat Vichy me niet in de steek. Het goedje ruikt weer heerlijk naar frisse perziken en smeert makkelijk uit waardoor je er maar een heel klein beetje van nodig hebt! Ik gebruik hem tegenwoordig elke dag met veel plezier en hij helpt erg goed voor mijn droge benen, die ik krijg in deze tijd van het jaar!

Verder met de Vichy Idealia Life Serum.

016

 

Dit is een lekker gezichtsserum die naar mijn idee dan juist weer niet de structuur van een serum heeft. Ik vind het meer een dagcrème, maar dat hindert niet. Hij trekt wel lekker snel in de huid en laat de huid verzorgd achter! Ook zorgt dit serum voor een wat meer egale huid, iets dat ik wederom kan beamen. Dit product ruikt heel fris. Een beetje zoet naar bloemen, maar toch ook naar crème. Ik vind het persoonlijk een lekkere geur hebben!

Tot nu toe hebben beide producten die ik nu een week gebruik een bijdrage gehad aan de oplossing voor mijn droge probleemzones in deze tijd van het jaar en daarom moet ik zeggen dat ik erg enthousiast ben over deze toppers! Ze zijn inderdaad niet vet, plakken niet en zijn gewoon zeer prettig in het gebruik!

043

 

De Vichy NutriExtra Fluide voor het lichaam ishier bij Skinpharma te koop voor €13,00 .
De Vichy Idealia Life Serum voor het gezicht is hier bij Skinpharma te koop voor €37,38 .

Tot de volgende post!

394947_10200383297766051_1583973771_n

4 gedachten over “Met Vichy de winter in by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.