Mijn Tailor Dutch horloge van Mega-Horloges!

Mijn Tailor Dutch horloge van Mega-Horloges!

DSC_0008

Hoi allemaal.

Wat een beauty nietwaar? Ik vond dit horloge zo leuk dat ik hem wel moest aanschaffen! Mega-Horloges doet zijn naam eer aan, want deze shop heeft een mega grote voorraad van de mooiste horloges. Wat maakt dit horloge nou zo bijzonder? Nou, als ik het zwart-roze bandje zat ben, doe ik er gewoon een andere om!

DSC_0010

Er is een heel groot assortiment in Tailor Dutch horloges, en bandjes! Klik hier om eens een kijkje te nemen! ook de prijzen vallen best mee, voor het duurste Tailor Dutch horloge betaal je nog geen 90 euro!

bandjes mywatch

Ik vind het in elk geval een geniaal concept! Ook de versies met de leren bandjes zijn te vervangen! Wat vinden jullie hiervan?

Liefs,
Miranda

DSC_0253

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.