Moederdag tip van Sabon!

Moederdag tip van Sabon!

 

Hoi allemaal!

Wat vliegt de tijd toch hè. Zo waren we nog de laatste minuten van 2012 aan het aftellen en inmiddels is het alweer bijna mei. In mei vieren we Moederdag  En wat is er nu leuker dan je moeder / moederfiguur (want het kan natuurlijk ook een pleegmoeder, zus, tante, beste vriendin etc. zijn ) iets te geven waar ze wat aan heeft?

Sabon heeft een super verzorgend pakketje samengesteld voor Moederdag.

Hierin zit een potje bodylotion, een handcrème en een voetcrème.

 

Ik heb natuurlijk deze producten even voor jullie getest. De bodylotion had ik al eens gekocht en daar ben ik nog steeds erg tevreden over. Klik hier om die review te bekijken.

Daarnaast heb ik nu de Patchouli Lavender Vanilla handcrème ook getest en ik kan weet niet anders zeggen dan : geweldig! Een lekkere zachte crème met de populairste Sabon geur. Een ideale combinatie waar je lekkere zachte , verzorgde handen van krijgt!

De voetcrème heeft me ook blij verrast. De twee geuren, menthol en kamfer maken samen dat deze zachte crème ook erg aangenaam is voor de neus. Veel voeten crèmes stinken naar mijn mening altijd een beetje. Deze ruikt daarentegen erg lekker!

Dit is een ideaal pakket om je moeder of welke vrouwelijke figuur in je leven dan ook die je eens flink in het zonnetje wilt zetten, te geven.

Sabon maakt dit graag mogelijk voor iedereen en daarom is deze set nu aangenaam afgeprijsd!

Is dat even mazzel hebben! En deze set is het dubbel en dwars waard! Klik hier om naar de site te gaan.  Tevens is hij ook gewoon in de Sabon winkels te verkrijgen voor deze prijs.

Weet jij al wat jij je moeder / andere vrouw in je leven, gaat geven voor Moederdag?

 

 

 

Eén gedachte over “Moederdag tip van Sabon!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.