NIVEA Onder de Douche Bodymilk Honing en Cacao by Miranda

NIVEA Onder de Douche Bodymilk Honing en Cacao by Miranda

DSC_0884

 

Hoi allemaal!

Toen de hype van de “douche bodylotions” begon, heb ik even bedankt! Maar ik ben toch wel nieuwsgierig en daarom besloot ik twee douche bodylotions van Nivea te testen! Benieuwd naar mijn bevindingen?

DSC_0885

 

Nadat ik onder de douche lekker heb geschuimd met douchegel en die heb afgespoeld is het tijd om deze bodylotion aan te brengen. Het werkt heel simpel : je gebruikt hem hetzelfde als een douchegel, alleen dan blijf je lekker ingesmeerd achter! Maar de vraag is : werkt dat ook? Ja! Dat werkt! En een groot pluspunt is dat de geuren subtiel aanwezig zijn en geen aanslag zijn op je reuk orgaan! Lekker! Als ik me heb afgedroogd heb ik echt een verzorgde huid zoals ik die zou hebben na het insmeren met een gewone bodylotion.  Het is makkelijk, effectief en scheelt veel tijd!

DSC_0888DSC_0889

 

Is dit product een aanrader? Zeker weten! Ook erg lekker voor de mensen die ’s morgens douchen en daarvoor niet te veel tijd hebben. Deze douche bodylotions zijn te koop voor €5,99. Het is altijd even de vraag welke drogisterijen ze verkopen. Ik merk dat de Etos bijvoorbeeld niet hetzelfde assortiment heeft als de Kruidvat. Even checken dus!

GEBRUIKEN JULLIE AL EEN BODYLOTION DIE JE KUNT AANBRENGEN TIJDENS HET DOUCHEN?

Liefs,

10308233_10203777800986510_5692839897766344209_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.