Oordopjes van iPodhoes.nl by Iris

Oordopjes van iPodhoes.nl by Iris

Lieve lezers,

Als muziekliefhebber kun je niet genoeg krijgen van mooi geluid, goede bas en natuurlijk onwijs fijne oordopjes.
Helaas gaan ze bij mij altijd snel stuk door zweet, regen of het snoer dat gewoonweg na een paar maand kapot gaat en ik uit een oor geen geluid heb.
Nu heb ik super oordopjes gevonden die door zweet en water niet stuk kunnen gaan!
En als trouwe blogger moet ik jullie natuurlijk alle weetjes en info toespelen, want ik ben verkocht aan deze mooie doppies.Bij iPodhoes.nl kun je alle soorten gadgets vinden voor je ipod, iphone en samsung, ook voor je andere apparaten zit er vaak wel wat leuks tussen.
Zo kun je bij iPodhoes ook pennen voor je smartphone kopen, erg handig voor als je vingers niet altijd even goed werken op je scherm, genoeg om zeker even een kijkje te nemen!
Ik ben bij iPodhoes gegaan voor goede waterproof oordopjes, aangezien ik graag muziek luister tijdens alles wat ik doe.
Deze oordopjes passen overal in en hebben een algemene gewone plug die je in je ipod, iphone e.d kan stoppen.
Ik ben voor deze oordopjes gegaan omdat je ze onder water ook kan gebruiken, en aangezien ik wil gaan sporten, en vaak genoeg in de regen fiets leek mij dit een geniale oplossing tegen kapotte oordopjes.
Zo gezegd zo gedaan, heeft iPodhoes.nl na bestelling mij de H2O Audio X-1 Flex All sport oordopjes toegestuurd!

h2o-audio-x-1-flex-all-sport-waterproof-hoofdtelefoon-onyx-blackIMG336

Wat beloven deze oordopjes? Dat je kan luisteren met deze oordopjes tot 1 meter onder water, dan moeten ze het een half uur volhouden.
Ga je niet 1 meter onder water dan zouden deze oordopjes het eeuwig moeten doen.
Ook belooft het dat het afspoelbaar is, en dat het goed blijft zitten in je oren zodat ze er niet uitvallen tijdens inspanningen.
Natuurlijk zou ik Iris niet zijn als ik niet heel even heb getest of al deze beloftes ook waar zijn, want ik kan niet tegen producten die uiteindelijk het tegenovergestelde zijn dan wat beloofd word.

IMG342

De oordopjes zitten inderdaad heel fijn in je oren laten niet zomaar los tenzij je ergens achter vast haakt, zijn de oortips te groot of te klein dan heb je altijd nog maat S en L in de doos zitten en kun je de tips verwisselen zodat ze voor jou oren goed zitten.
Tuurlijk is de waterprooftest het belangerijkste van deze reeks, want daarvoor heb ik ze immers besteld. Met de muziek aan heb ik ze onder een stromende kraan gehouden, en tot mij grote verbazing (meestal geloof ik niet in apparatuur dat waterproof kan zijn) hoorde ik de muziek er nog gewoon uitkomen! De waterprooftest is dan ook met vlag en wimpel geslaagd!!

IMG338 IMG343
Daarnaast is het ook nog leuk om te weten dat je op deze oordopjes 1 jaar garantie hebt, dus als ze alsnog stuk gaan door water oid kun je gewoon nieuwe krijgen.
De prijs van deze waterproof dopjes zijn ook verrassend laag, want je betaald €29,95,-voor een setje, en dat is voor waterproof meer dan voordelig! Want dit jaar zijn er bij mij al 2 paar oordopjes door water kapot gegaan.

Voor meer informatie over dit product kun je op de link klikken!
http://www.ipodhoes.nl/h2o-audio-x-1-flex-all-sport-waterproof-hoofdtelefoon-onyx-black.html
Ook voor meer gadgets en spullen voor je iPod of iPhone kun je de webshop van http://www.iPodhoes.nl elk moment van de dag bezoeken.
De prijzen bij deze site varieren, maar zijn voor iPod producten zeer voordelig, zeker waard om dus snel een kijkje te nemen.

xoxo Iris

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.