Peggy Sage : De Nederlandse Beauty Groothandel!

Peggy Sage : De Nederlandse Beauty Groothandel!

DSC_0155 DSC_0159

Hoi iedereen! Peggy Sage is een cosmetische groothandel voor bedrijven. Je hebt dus een KVK nummer nodig om te kunnen bestellen, maar wetende dat er genoeg bedrijfseigenaren op mijn blog komen, wil ik jullie toch heel graag vast twee producten laten zien van dit merk , en hopelijk in de toekomst nog veel meer! Ik ontving een mascara en een Jumbo oogschaduw potlood waar ik iets ‘ mafs’ mee heb gedaan om te kijken of de ‘ Kleur je wenkbrauw-trend’ mij ook zou staan!DSC_0166

De pigmentatie is zo goed dat ik LETTERLIJK even schrok. Ik had nog nooit in mijn leven gehoord van dit merk en was super sceptisch. Nergens voor nodig. Ik heb nog nooit zo’n heerlijk zacht oogschaduw potlood gehad. Ook de mascara, hoe simpel het borsteltje ook lijkt, valt me niks tegen. Geen klonten! De droom van elk meisje!

DSC_0156

pg1 pg2 pg3Let nogmaals op! Particulieren kunnen hier NIET bestellen. Maar ik heb wel een boek gekregen dat dikker is dan mijn cursus Psychologie met ALLE producten van Peggy Sage en ik ben razend enthousiast! (En bezig met een KVK nummer haha!)

Okee. Ik wilde een beetje ‘ Edgy’ zijn, dus dit is de look die ik ermee gemaakt heb. Let wel, niet alleen je wenkbrauwen kleuren is hip deze zomer, maar de mode waarin ik mij verdiept heb gaat letterlijk van de 50’s tot de 90’s deze zomer en herfst. I love it!

DSC_0206 DSC_0217

Al denk ik dat rood meer mijn ding is…Ik vond dit wel super gaaf! En nogmaals, TOPPIE PRODUCTEN!

Check out Peggy Sage here! Ik hoop op een vaste samenwerking want het lijkt mij superleuk om model te staan op mijn blog voor salons en dergelijke!

Liefs,
Miranda

IMG-20160421-WA0011

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.