Personal : Throwback songs! Tien liedjes die ik ooit heel graag luisterde deel 1~

Personal : Throwback songs! Tien liedjes die ik ooit heel graag luisterde deel 1~

sheet-music-1200

Hoi iedereen!

De laatste tijd verdiep ik me weer een beetje in muziek die ik erg graag geluisterd heb toen ik jonger was. Graag wil ik tien van die liedjes met jullie delen, even lekker nostalgisch doen! Kijken jullie mee?

De eerste die ik deel met jullie is het nummer Alane van Wes! Als kind vond ik dit nummer helemaal de bom! Nu vind ik het nummer nog steeds leuk maar moet ik om de clip eigenlijk best een beetje lachen!

De tweede is Narcotic van Liquido. Mijn bloed ging altijd een beetje sneller stromen alleen al wanneer ik de intro hoorde. Nu heb ik stiekem ook een voorliefde voor alles dat met een elektrische gitaar te maken heeft! Hij blijft dan ook erg lekker om naar te luisteren!

Wie kan ze nou vergeten: de boybands! Geboren eind jaren ’80 heb ik de “echte” boyband hype in de jaren ’90 heel erg bewust meegemaakt. Fan van Boyzone was ik echter niet. Wel van Take That, Caught in the act, Backstreet Boys, N Sync, Five en ga zo door. De muziek van Boyzone, daar luisterde ik dan wel weer graag naar. Ik stuitte laatst op het nummer “All that I need” , en luister hem nu weer dagelijks!

 

Natuurlijk heb ik ook de carriere van onder andere Britney Spears op de voet kunnen volgen. Inmiddels vind ik haar muziek echt zwaar ruk, maar dat is niet altijd zo geweest. “Don’t let me the last to know” is een nummer van haar die ik helemaal grijs heb gedraaid!

 

“Try again” van Aaliyah was ook een ijzersterk nummer met een moraal. Helaas is zij , net als een boel andere goede artiesten, veel te jong overleden. Maar in mijn muziek collectie wordt ze niet vergeten!

 

Ik weet niet zo goed wat ik over het volgende nummer moet zeggen. Ik vond hem gewoon lekker vrolijk en dat vind ik nog steeds! De clip is ook heel leuk! Girl Thing met “Last one standing” .

Jongens, whatever happened to Twarres? Ik vond dat zo een leuk duo! “She couldn’t laugh” blijft in mijn ogen dan ook een prachtig nummer die niet vergeten moet worden!

Een nummer dat, toen hij net werd uitgebracht, een vuurtje in mij aanwakkerde is zeker weten “Ice queen” van Within temptation. Ook dit nummer luister ik nog steeds! Heerlijke muziek!

De volgende track van Busta Rhymes was gewoon goed! “Break ya neck”. Jep, de wat minder nette versie staat nog steeds op mijn mp3 speler!

En zo heb ik nog veel meer oude liedjes om te delen, maar voor nu zijn we aangekomen bij de laatste!

Robin Thicke ken ik niet van Blurred lines. Ik ken van een nummer dat hij pak en beet een goede tien jaar geleden uitbracht en je zou hem zo snel ook niet herkennen! “When I get you alone” !

Dit waren de nummers voor dit eerste Throwback songs deel! Ik hoop dat jullie hebben genoten!

Welke nummers hebben jullie veel geluisterd toen jullie jonger waren?

 

Liefs,

10308233_10203777800986510_5692839897766344209_n

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.