Piñita Colada bij The Body Shop. Een zomers genot!

Piñita Colada bij The Body Shop. Een zomers genot!

DSC_0436

pina1

 

Hallo iedereen!

Dat The Body Shop met een zomerse lijn zou komen had ik wel verwacht. Echter niet dat het Piñita Colada zijn. Zoals het bericht al zegt ; het is een traktatie van ananas en kokoswater. Zelf had ik geen betere combinatie kunnen bedenken. Aardbeien worden een keer saai nietwaar? Hoe bevallen de polish en douchegel?

DSC_0435DSC_0441DSC_0442

Aan de geur zal het niet liggen. Over het algemeen ben ik niet zo’n fan van dingen die naar ananas ruiken, maar het valt in dit geval best mee. De body polish vind ik zelf iets te ‘lief’ . Ik hou van een grove polish of scrub en dat is deze niet.

DSC_0439

De douchegel is wat aan de dunne kant. Niet verkeerd , ruikt heerlijk, maar gaat daardoor niet lang mee. Al met al ben ik alleen praktisch gezien niet helemaal tevreden. Verder zijn dit top producten en ben ik zeer benieuwd naar de body butter. Of het cadeau pakket!

Als parfum verzamelaar ben ik enorm benieuwd naar de nieuwe en al bestaande geuren van The Body Shop. Vooral onderstaande.

27674m_z 93731m_z 41072m_z 40786m_z 36093m_z 93735m_z 50196m_z 29045m_zIk ga binnenkort maar eens langs in de winkel. Hebben jullie de nieuwe zomerlijn al geroken of gebruikt?

DSC_0183

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.