Review : Garnier Fructis Miraculous Oil

Review : Garnier Fructis Miraculous Oil

 

Hallo allemaal!

Omdat mijn argan haarolie product van Organix op is, ben ik op zoek gegaan naar iets soortgelijks en kwam uit bij de Miraculous Oil van Garnier Fructis.

Deze olie is ervoor bedoeld om het haar weer glans en zachtheid te geven. Ook kan hij op 3 manieren worden toegepast:

– Je kunt een paar pompjes op je hand doen en het in je haar masseren voordat je het gaat wassen,om je haar extra te voeden.
– Je kunt het gebruiken als extra bescherming in je haar voordat je het gaat föhnen, door enkele druppels op droog of nat haar aan te brengen.
– Je kunt het ook gebruiken als finishing touch door dit product op droog haar aan te brengen. Dit helpt bij pluizig haar en laat je haren mooi glimmen zonder het zwaar te maken.

Ik ervaar het gebruik van dit product als zeer prettig! Je moet wel even uitvogelen hoe je dit moet doseren zodat je haren niet te vet worden, maar mijn haar ziet er gezond uit nadat ik een paar pompjes van dit product in mijn haren heb gedaan. Ook is het zeker minder pluizig en beter doorkambaar!

Wat ook fijn is, is dat je echt maar heel erg weinig nodig hebt van dit product. Er zit 150 ml in een fles en persoonlijk denk ik dat ik daar zeker 1 maand mee kan doen, als het al niet langer is.

Deze olie kost 6.99 euro en is te koop bij de meeste drogisterijen. Toevallig had ik het geluk dat de Etos de afgelopen week een -elk tweede Garnier product gratis- actie had, dus ik heb twee flessen van dit product en kan weer eventjes vooruit!

Gebruiken jullie ook haar olie ? Of serums? Welke gebruiken jullie het liefst?

 

 

 

5 gedachten over “Review : Garnier Fructis Miraculous Oil

  1. Ik heb het product pas sinds gisteren. En ik moet je eerlijk zeggen ik heb al heel wat olieën gebruikt, maar dit is de eerste dat mijn haar ook echt glanst. De andere olieën gaven toch niet de glans die je vaak op de plaatjes ziet. En normaal zijn de olieën een stuk duurder.

  2. Dat klopt! Ik heb er ook twee van en ben er erg blij mee. Probeer ook eens de maroccan oil van Organix, ik weet zeker dat je daar ook heel tevreden over zult zijn, al kost die wel 12 euro. Hij is het waard en ruikt echt heerlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.