Roger en Gallet : Luxe voor je lichaam by Miranda

Roger en Gallet : Luxe voor je lichaam by Miranda

pizap.com14068827127001

Hoi allemaal!

Al eerder maakte ik een artikel over het merk Roger en Gallet, waarover ik laaiend enthousiast ben! Wil je dat artikel bekijken, klik dan hier. Voor mijn Roger en Gallet producten ga ik naar Skinpharma.nl. Vandaag laat ik jullie een bodylotion en een handcrème zien.

Roger en Gallet heeft vele heerlijke geurlijnen waaronder Thé vert. Deze geurlijn is gebaseerd op groene thee en citrusgeuren.

Citrusnoten (mandarijn, bergamot, pompelmoes, citroen en yuzu)
groene thee
Bloemen (freesia, jasmijn, lelietje-van-dalen en cyclamen)
Houtnoten (ceder, guajak en amber).

Ik bezit de bodylotion van deze lijn.

DSC_0065

 

Deze bodylotion ruikt geweldig en hydrateert ook helemaal goed! Hij smeert gemakkelijk uit en op zich heb je daarna ook geen parfum meer nodig. Deze bodylotion ruikt zeker weten lekker genoeg! Een fles van 200 ml kost €14,50 en is hier te koop.

Ook heb ik een lekkere handcrème van Roger en Gallet met rozengeur. Normaal ben ik niet te vangen voor spullen die naar rozen ruiken, het is gewoon niet mijn ding. Maar deze crème ruikt naast rozen ook naar kruiden en andere dingen waardoor hij een unieke geur krijgt. En nog een leuk weetje, hij bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten. Zonder parabenen, zonder kleurstoffen en zonder siliconen. Dat hebben we graag!

DSC_0068

 

Ook deze crème doet weer uitstekend zijn werk en heeft een vaste plek gekregen in mijn tas, aangezien ik de laatste tijd nogal last heb van droge handen! Deze tube is een gelimiteerde editie en tijdelijk verkrijgbaar voor €5,50, hier bij Skinpharma.

Roger en Gallet is voor mij echt een high end merk. Niet omdat hij onbetaalbaar is, want dat is hij niet. De producten zijn betaalbaar voor iedereen! Maar de geuren zijn zo uniek dat ik met zekerheid kan zeggen dat ik nog nooit zoiets geroken heb. L’occitane heeft een geduchte tegenstander! ik zou Roger en Gallet verkiezen boven Sabon! Boven Yves Rocher, boven Rituals, boven The Body Shop en eigenlijk boven alles.

De officiële website levert niet in Nederland maar bijvoorbeeld wel in België . Klik hier als je het leuk vindt om die website eens te bekijken.

HEBBEN JULLIE EEN PRODUCTLIJN WAAR JULLIE HELEMAAL GEK OP ZIJN?

MIRANDA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.