Sazz Dezign beach glazen en meer

Sazz Dezign beach glazen en meer

DSC_0338

Hoi allemaal,

Er zijn talloze winkeltjes waar je bijzondere glazen kunt kopen. Maar ik vind het veel leuker om te weten dat iemand er liefde in gestopt heeft. Sazz Dezign maakt bijzondere glazen, onder andere voor bruiloften. Ik was zo gezegend om deze mooie set te mogen ontvangen.

DSC_0335

Ik ben gek op het strand thema en gelukkig heeft Sazz Dezign dat ook. Naast glazen verkopen ze ook boeketten van schelpen, fotolijsten, oliebranders en nog veel meer.

DSC_0333 DSC_0334

Ja, ik zou deze zeker willen gebruiken als ik zou gaan trouwen. Kijk op de website van Sazz Dezign voor meer prachtige glazen en decoraties en like ook de Facebook pagina.

Liefs,
Miranda

DSC_0142

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.