Starry Night look met Etos cosmetica

Starry Night look met Etos cosmetica

Hoi allemaal!

Al maanden wilde ik heel graag een look maken dat gebaseerd is op het bekende schilderij van Vincent van Gogh. Het hele mooie ” Starry Night” . Met de mooie diepblauwe kleuren afgewisseld door zachte beige en bruintinten leek me dit een mooie uitdaging.

Ik gebruikte hiervoor een baked eyeshadow en een baked blush , en een pigmentpoeder van Etos.

 

Allereerst bracht ik mijn foundation aan en de blush en kleurde mijn wenkbrauwen wat bij. Toen bracht ik de beige/champagne achtige oogschaduw nat aan met een kwast over het hele ooglid. Daarna heb ik ook de poeder nat aangebracht op zo’n manier dat ik enkel in het midden nog beige had staan en dus aan beide zijden van de oogleden en in de crease blauw. Toen dat eenmaal een beetje droog was heb ik een applicator gebruikt om het goed te blenden. Daarna heb ik met een metallic blauw kajal potlood een mooie duidelijke lijn onder mijn oog gemaakt, en in het oog een bruine lijn. Ik bracht op het bovenste ooglid lichtjes een eyeliner aan en mascara.

Deze look is echt bedoeld voor een mooie, donkere avond. Een “starry night” , zoals de titel al deed vermoeden. De pigmentpoeder was helaas niet echt heel erg fijn te blenden. Hij veegt te makkelijk weer weg en is daardoor lastig te doseren. De baked producten daarentegen zijn echt prachtig. Vooral de blush is erg mooi, hij doet denken aan een bronzer maar dat is het toch nog net niet.

Dit is hoe mijn look geworden is.

Aan de andere kant geeft juist het feit dat de pigment zo “losjes” is wel weer dat Starry Night effect, doordat je op plekken dus beige ziet door het blauw heen.

De baked eyeshadow kost 4,06 euro (het is nummer 004) en de baked blush kost 4,57 euro (nummer 003). De pigmentpoeder kost 4,06 euro (en is naar mijn weten ook nummer 004).

Wat vinden jullie van deze look? En hebben jullie ook “baked” cosmetica en hoe bevalt dat?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.