Supertip !! Garnier Fructis fruity passion & grapefruit tonic !

Supertip !! Garnier Fructis fruity passion & grapefruit tonic !

 

Hallo allemaal!

Al een poosje was ik heel erg benieuwd naar deze haarverzorgingsproducten van Garnier en ik vond dat het tijd was om ze te gaan uitproberen!

 

De grapefruit tonic shampoo beloofd het haar weer glans te geven. Ook verzwaard dit product het haar niet, onder andere omdat het geen parabenen en siliconen bevat.  Het eerste dat bij het openen van de dop opvalt is de geur! Wat ruikt dit heerlijk fris! Het ruikt niet alleen naar grapefruit maar ook naar andere citrus-elementen en dat past helemaal in mijn straatje!  Maar ik blijf altijd sceptisch over de “beloften” van de werking die er op verpakkingen als deze staan, omdat shampoos in het algemeen zelden mijn verwachtingen waar kunnen maken.

Deze shampoo schuimt enorm!! Het is 1 en al schuim pret tijdens het wassen van mijn haar met dit product, i love it!!  Hmm…dat stond ook op de verpakking. Zou het dan toch?

Maar mijn haren-was routine was natuurlijk nog niet klaar, want na de shampoo volgt nog de conditioner!

 

Deze conditioner bedoeld voor normaal tot droog haar beloofd het haar glanzend, sterk en zacht te maken. Ook bevat deze conditioner net als de shampoo geen siliconen en parabenen.

Ooh heerlijk, hij ruikt ECHT naar passievruchten. Ook zit er kokosolie in! Het is niet zo’n drapperige conditioner , en ook niet 1 die meteen weer langs je vingers op de grond sijpelt omdat het net water is. Nee, deze substantie is precies goed en dat zorgt ervoor dat je het niet alleen goed door je haar kunt verdelen, maar ook weer goed uit kunt spoelen en dat is heel erg belangrijk!!!

Nou kan ik natuurlijk geen indicatie geven over de werking van het product met natte haren dus heb ik mijn haren hier gisterenavond mee gewassen en vanmorgen beoordeeld of de producten doen wat ze zeggen.

Dikke, vette, JA!! Mijn haar is ECHT zacht! En het is ook ECHT niet verzwaard. En het glanst ook ECHT verschrikkelijk zonder vet te zijn! Dit krijgt van mij een 10+ !! Wat ben ik tevreden en vooral blij verrast!

Eindelijk een shampoo en een conditioner die doen wat ze zeggen, en dat maar voor 3.05 euro per stuk! (Te koop bij de meeste drogisterijen).

Hebben jullie ook producten van Garnier en wat zijn jullie bevindingen?

Tot gauw!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.