SWATCH The Originals : Love Wall horloge

SWATCH The Originals : Love Wall horloge

DSC_0024

Hallo allemaal.

Ik heb vandaag de eer om jullie een supertof horloge te laten zien van Horloge.nl. Ik koos voor dit prachtige SWATCH horloge met zijn stoere uiterlijk! Dit horloge is geschikt voor mannen en vrouwen (al heb ik hem wel uit het dameshorloges, het wil prima bij een kerel!) en heeft een supertof uiterlijk!

DSC_0034

Wat ik er vooral uniek aan vindt is dat het net lijkt of erop getekend en geschreven is. En dat het zwart/witte uiterlijk van het horloge wordt ‘gebroken’ de kleurrijke wijzers.

DSC_0033

Over het algemeen zijn alle SWATCH horloges mooi en uniek! Ik heb zoveel mooie gezien dat ik niet kon kiezen. Maar het werd toch de Love Wall variant. Ik had voor mezelf drie keuzes gemaakt en het was heel moeilijk. Alles dat blinkt is ook mooi namelijk haha. Dit waren de andere twee horloges die in mijn ogen goede kandidaten waren. Ook deze zijn van SWATCH.

Lady Standard; 2016 SpringSummer; 1601 Power Tracking

lk341g

Horloge.nl heeft een enorm aanbod in de mooiste merk horloges. Het is zeker the place to be als je een tof klokje om je pols wilt hebben!

DSC_0026

Welke van de drie zouden jullie gekozen hebben?

Tip: ben je meer fan van een Seiko, Pulsar of Micheal Kors horloge, dan kan je het beste terecht bij Van Dam horloges via deze link: horloge kopen Putten.

Liefs,
Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.