The Beauty Bakery shoplog by Anne

The Beauty Bakery shoplog by Anne

Hoi allemaal!

Een tijdje geleden was er bij The Beauty Bakery een mooie actie, waarbij je bij het bestellen van voor €20 aan spullen, je een body butter bar cadeau kreeg. Dat leek me erg leuk, dus ik bestelde de volgende spulletjes:

– Solid perfume (plesures)
– Home scents (passion boudoir, the relaxer, hot fudge brownie, lemon merengue pie)
– Facial detox bar (goats milk miracle)
– Gratis body butter bar (hot vanilla butter)

Ik had erg veel zin om alle spulletjes binnen te krijgen en baalde dan ook een beetje dat dit anderhalve week duurde, dat ben ik niet gewend van online winkels! Mijn humeur klaarde echter enorm op toen ik het pakketje open maakte. Hartstikke leuk ingepakt zaten mijn producten en ik rook al meteen de heerlijke geuren door elkaar, zoals je dat ook hebt wanneer je voorbij een LUSH winkel loopt.

Het meest nieuwsgierig was ik naar de body butter bar, dus die pakte ik snel uit. Wauw!

Dit ruikt naar vanille, maar dan met pit. Heerlijk in ieder geval. De butter bar smolt vrij gemakkelijk wanneer ik ermee over mijn huid ging, een pluspunt vergeleken met de LUSH massage bars die nog wel eens wat moeite kosten om te laten smelten (al zag ik dat die onlangs wel vernieuwd zijn).
Ook na een massage hiermee ben ik enthousiast. De butter bar trekt sneller in dan een massage-olie, maar de geur maakt dat helemaal goed. En dan pak je maar wat extra als het in je huid is getrokken! Een body butter bar kost normaal gesproken tussen de 6 en 10 euro, en ik vind dit het geld zeker waard.

Ook was ik erg benieuwd naar de home scents, die je in een brandertje kunt stoppen en je kamer heerlijk laten ruiken

.

Ik legde het blokje ‘passion boudoir’ op mijn brander en stak een kaarsje eronder aan. Tien minuten later rook het heerlijk in mijn kamer, en was de brander over gelopen. Oeps! De volgende keer maar een halve erin doen dus.
Een home scent ruikt veel sterker dan alle geurkaarsen die ik tot nu toe heb gehad en dat vind ik zelf heel prettig, zeker omdat alle geuren die ik heb gekozen ontzettend goed ruiken! Ik heb inmiddels al drie waxinelichtjes opgebrand onder het halve blokje passion boudoir en hij ruikt nog steeds heel goed. Ik ben ontzettend enthousiast over deze home scents! Voor €1,90 vind ik ze ook helemaal niet duur.

De facial detox bar die ik bestelde was de Goats milk miracle bar, een blokje zeep dat vooral goed zou zijn voor de droge huid.

Ik was erg benieuwd wat voor product het nou precies was, omdat ik niet goed wist of het nou een facewash of eerder een maskertje was. Het bleek meer een facewash en ik moet eerlijk zeggen dat dit product geen wonderen verricht voor mijn huid. Toen ik een tijdje geleden in Egypte was heb ik een paar behandelingen met kamelenmelkproducten gehad en toen voelde mijn huid mega glad aan, dat was hierbij niet het geval. Ook vind ik het niet zo prettig dat het een vast product is, vloeibaar werkt voor gezichtsproducten fijner vind ik. Al is dit natuurlijk beter voor het milieu! Een facial detox bar kost €6,50.

De solid perfume vond ik lastig om te bestellen, zonder de geur daadwerkelijk geroken te hebben. Ik bleek een goede keuze gemaakt te hebben met pleasures! Toen ik de stick over mijn hals en polsen haalde kwam er een aangename geur vrij die gelukkig niet te sterk was. Ik was daardoor wel bang dat het parfum al kort vervlogen zou zijn, maar dat viel mee.

Na enkele uren werd ik nog steeds omringd met een subtiele geur. Een solid perfume kost €5,90 en gaat gemakkelijk mee in je tas door zijn lippenbalsem formaat. Dat is ook waar ik deze parfum bewaar, voor de momenten waarop ik verschrikt buiten huis besef dat ik nog geen parfum op heb gedaan vandaag.

Al met al ben ik erg tevreden over de Beauty Bakery producten en vind ik ze erg lijken op LUSH producten, wat volgens mij een groot compliment is. Mijn favoriete producten zijn de body butter bar en de home scents en ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Hebben jullie al eens iets besteld bij The Beauty Bakery en hoe beviel dat?

Liefs,

Anne

Eén gedachte over “The Beauty Bakery shoplog by Anne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.