The Dragon Lure Alchemy Gothic oorsteker van Large.nl by Miranda

The Dragon Lure Alchemy Gothic oorsteker van Large.nl by Miranda

072

 

Hoi allemaal,

Sommige dingen zijn een succes, en sommigen niet. Deze super vette Alchemy Gothic oorbel van Large.nl is zo’n twijfelgeval dat niet geschikt is voor elk oor. Zijn jullie nieuwsgierig hoe hij in mijn oor zit, klik dan even verder.

Alvorens jullie mijn foto’s bekijken raad ik jullie aan hier te klikken om te bekijken wat de bedoeling is van deze oorbel.

En zo zit hij in mijn oor, en bij het minste geringste wat ik doe, valt de bovenkant weer naar beneden.

089large2 large1

 

Ik heb absoluut geen grote oren, maar voor deze oorbel moet je wel echt hele kleine oortjes hebben , wil hij net zo netjes zitten als op de website. (Wat ik me niet voor kan stellen, want dan zou je hem vast moeten plakken met lijm naar mijn idee).

159809m

 

Wil je deze oorbel nu ook bestellen bij de Large.nl? Dan kan dat hier voor de prijs van 19,99 euro. Hij is de gok wel waard want het is wel een super gave draken oorbel! Lekker alternatief, daar hou ik van!

large3

 

Binnenkort ga ik wat meer producten reviewen van Large.nl die wat meer geschikt zijn voor iedereen. Ik hoop toch dat jullie dit een leuke review vonden. Ik had speciaal een grijze ooglook gemaakt maar kreeg het vanaf de voorkant niet op de foto, nu ben ik een eigenwijs krengetje en kan ik het toch niet laten even te laten zien!

ooglook14122013

ooglook141220132

 

Neem een kijkje op de website van Large.nl als je geïnteresseerd bent in alternatieve spulletjes! Een aanrader!

Liefs,
Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.