Therme Finn Sauna douchegel en scrub.

Therme Finn Sauna douchegel en scrub.

DSC_0069

Het warme weer komt er weer aan mensen! En wat is er dan lekkerder dan kunnen afkoelen? Met deze verkoelende lijn van Therme gaat dat helemaal goed komen. Ik probeerde de scrub en de douchegel voor jullie op een koude dag. Als je geen koorts hebt raadt ik dat af want er zit eucalyptus en menthol in deze producten en het wordt heel koud haha!

DSC_0072 DSC_0074 DSC_0077

Dit is een lekkere, maar grove scrub. Hij haalt dode huidcellen goed weg en verfrist heerlijk. Let wel op! Deze scrub is van zout. Ik heb twee katten…hopelijk zegt dat genoeg. Zout op een wondje doet erg zeer.

DSC_0070 DSC_0071

Dit is echt zo’n douchegel die je gewoon wilt gebruiken als je mega hard gezweet hebt! Na een drukke dag op je werk, na het ploeteren in de sportschool…ja! Maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken zoals ik dat deed…om wakker te worden! En geloof me. Als je badkamer al niet lekker op kamertemperatuur is dan wordt je hier wel wakker van. Last but not least zijn de producten uit de Finn Sauna lijn natuurlijk mega fijn als je de griep hebt! Zelf heb ik vaak veel spier en gewrichtspijn en helaas ben ik het er niet mee eens dat deze producten daar ook goed voor zijn zoals op de verpakking staat, maar wellicht ligt dat aan de mate van je pijn.

There….altijd goed!

IMG_20140624_140813

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.