Therme review : Hammam shower gel, Zen white lotus rice shower scrub & body butter, Lomi Lomi body melt!

Therme review : Hammam shower gel, Zen white lotus rice shower scrub & body butter, Lomi Lomi body melt!

 

Hallo allemaal!,

Al een poosje heb ik deze producten van Therme skincare in mijn douche staan! Tijd om jullie te vertellen hoe ik het gebruik ervan ervaar tot nu toe!

Over de Lomi Lomi bodymelt heb ik al eens eerder iets verteld. Hij ruikt heerlijk zomers!

De minpunten zijn dat, eenmaal uitgesmeerd, hij na een aantal minuten wat “zurig” gaat ruiken en dat de bodymelt je huid niet lang gehydrateerd.

Dan verder met de Zen white lotus body butter!

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe tevreden ik ben over dit product! Niet alleen ruikt hij echt heerlijk naar witte bloemen, ook is de boter lekker dik en hydraterend! En eenmaal ingesmeerd blijf je ook nog een geruime tijd lekker ruiken! Wat wil een mens nog meer? Dikke vette plus!

 

Verder met de Zen white lotus rice shower scrub.

Ook dit product ruikt geweldig net als de bodybutter! Het is een rijstscrub met fijne rijstdeeltjes. Ik vind hem inderdaad helemaal niet grof. Mijn huid is heerlijk zacht na het gebruik van deze scrub! Dit product krijgt ook weer een dikke vette plus van mij!

Het beste heb ik bewaard voor het laatste, namelijk een douchegel die ik nu al voor de derde keer in huis heb! De Hammam shower gel!

Deze douchegel is gebaseerd op de eeuwenoude Hammam badcultuur met ceder en olijfolie en oosterse kruiden! Ik kan de geur niet omschrijven…het is zo lekker je moet het eigenlijk zelf ruiken! Het ruikt naar rust, naar schoonheid, naar weldaad, naar een kuuroord…heerlijk!! Dit is mijn absolute nummer 1 in mijn enorme hoeveelheid douchegels!

Ik ga zeker weten nog meer producten kopen van Therme skincare!

Wil je meer weten over de producten van Therme skincare? Neem dan eens een kijkje op www.therme.nl .

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.