Try out by Miranda : Hair Chalk!

Try out by Miranda : Hair Chalk!

Hoi allemaal!

Dit leek me zooooo leuk! Haarkrijt! Lekker smeren met kleurtjes in je haar. Echter kon ik dit product steeds nergens vinden , anders dan voor een belachelijke prijs op het web.

Ik was van de week bij ons in Zwolle in een voordeelhal, en daar zag ik een doos haarkrijtjes liggen voor 5 euro! Meenemen!

Op de achterkant staat precies beschreven wat je doen moet!

 

 

Zo gezegd zo gedaan, mijn haar steeds een beetje nat gemaakt voordat ik ging kleuren, haha! En naderhand even de stijltang erop gehad!

En dit was het resultaat!

Nah, dat wil toch nog aardig dacht ik zo! Alle foto’s die jullie zien van het haar, zijn wel met flits gemaakt.

Ik vroeg mij af of de kleuren erin zouden blijven zitten als ik mijn haren even zou borstelen…

De kleuren worden wel direct een stuk minder! Maar je ziet ze nog steeds. Al met al een hartstikke leuk idee voor als je er eens een keer een beetje anders uit zou willen zien. Op youtube vond ik al een filmpje waarin het perfect wordt uitgelegd door Kandee Johnson.

Vroeger, en dan doel ik een beetje op zo’n 15 jaar geleden, hadden we haarmascara’s in gekke kleurtjes. Wie weet dat nog? Ik verzamelde alle kleuren, het was hartstikke leuk.

Doen jullie doormiddel van krijt of iets anders wel eens een gek kleurtje in jullie haar?

 

 

 

 

7 gedachten over “Try out by Miranda : Hair Chalk!

  1. Het is inderdaad heel leuk, nou heb ik mijn haren niet zo nat gemaakt als Kandee in haar filmpje gedaan heeft, maar het werkt wel. Ook heb ik geen handschoenen aan gedaan, het wast prima van je handen. Het stuift wel verchrikkelijk dus een bende in niet te voorkomen haha. Maar het is erg leuk!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.