Voor de Star Wars liefhebbers: de Star Wars Galaxy Battle light.

Voor de Star Wars liefhebbers: de Star Wars Galaxy Battle light.

blog 085

 

Hoi iedereen!

Bij Ditverzinjeniet vindt je veel producten waarvan je inderdaad denkt wat de naam al doet vermoeden. Zoals deze Star Wars lamp.
Hij staat op de kamer van zoonlief en hij is er helemaal gelukkig mee! De lamp kost 40 euro en voor die prijs verwacht de consument natuurlijk dat de lamp doet wat er gezegd wordt. Namelijk een golvend kleuren effect teweeg brengen op de muur. En dat lukt!

star-wars-galaxy-battle-light-detail-2

De lamp komt in 3 delen en is binnen een minuut in elkaar te zetten! Ideaal. Het is mij niet gelukt om met de middelen die ik nu heb het effect in het donker mooi op de foto te krijgen, maar het is echt prachtig. Door de rode kleur is het ook kalmerend. Wat zegt de website over deze lamp?

Star Wars in huis met de Galaxy Battle Light

Breng het gehele Star Wars universum bij je thuis met de Galaxy Battle Light. Deze lamp van Star Wars zorgt voor mooie sfeerverlichting in je huis en heeft Star Wars gerelateerde glitter stukjes die voortdurend ronddrijven als de lamp is opgewarmd. Met schepen en personages uit Star Wars Episode VII is deze unieke glitter lamp een geweldige nieuwe variant op de klassieke lavalamp.

Unieke glitter lamp van Star Wars

Met de Galaxy Battle Light lijkt het net alsof je zelf meespeelt in de populaire Star Wars films. Deze unieke en vernieuwende lamp werkt op netstroom en is daardoor geschikt om overal in huis neer te zetten. Je moet hem zelf alleen nog even in elkaar schroeven. De Galaxy Battle Light is een perfect cadeau voor de echte Star Wars fans. Je koopt de Galaxy Battle Light online via Ditverzinjeniet.nl.

blog 082

Hoe schattig!! Dit is echt een leuke additie voor een verzameling.

star-wars-galaxy-battle-light-verpakking

Ga snel naar de website van Ditverzinjeniet en check it out!

Liefs,
Miranda

DSC_0192

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.