We love the planet : Biologische deodorant

We love the planet : Biologische deodorant

DSC_0133 wltp1

Hallo allemaal!

Vandaag ga ik iets vertellen over een natuurlijke deodorant die ik getest heb van We Love The Planet. Ik koos voor de geur ‘ Sweet Serenity’. Willen jullie weten wat mijn bevindingen zijn?

DSC_0135 DSC_0139

De deodorant is verkrijgbaar in vijf geuren: Forever fresh, Lovely lavender, Mighty mint, Original orange en Sweet serenity. Achteraf moet ik jullie aanraden een andere te nemen dan Sweet serenity, als je houdt van een deo die je goed kunt ruiken. Dat is bij deze niet het geval. Maar wie weet mag ik de andere geuren ook nog testen en ben ik dan wel dolenthousiast.

De deodorant is makkelijk smeerbaar. Iets te makkelijk naar mijn idee. Een stevige, vette substantie zoals de deodorant van Zuivere Zeep zorgt er veel eerder voor dat zweet geen enkele kans heeft. Helaas heb ik dan ook moeten concluderen dat voor ‘ zweters’ als ik, de deodorant van We Love The Planet niet geschikt is.

Maar deze webshop verkoopt ook diffusers die er best goed uit zien!

welove2

Hebben jullie ervaringen met biologische deodorants?

Liefs,
Miranda

1459231471001

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.